Sine

Althea fortsætter i Roskilde

fredag. 01. maj - 2015 af Claus Sonne  | Foto: hfoto.dk


U19-landsholdsspilleren Althea Reinhardt skal i den kommende sæson vogte målet for Roskilde Håndbold. Det fortæller klubben og siger videre:

Det er med stor glæde, at Roskilde Håndbold kan præsentere Althea som Roskilde-spiller i den kommende sæson.

Althea er ung, men trods sine kun 18 år kommer Althea med erfaring fra 21 ligakampe og 60+ landskampe på div. U-landshold.

I forbindelse med U17 EM blev Althea valgt til All-star-holdet, så det er en kapacitet, der "vender hjem" til Roskilde. Althea har spillet ungdomshåndbold i Roskilde og den seneste sæson vogtet målet for NFH's ligadamer.

Altea udtaler:
- Da Carl Lærke spurgte mig, om jeg havde lyst til at spille for Roskilde igen, var jeg ikke i tvivl om, at det ville være en god mulighed for mig. Jeg er glad for Roskilde Håndbold og kender klubben fra da jeg spillede der som ungdomsspiller.

- I NFH har vi trænet sammen med Roskilde en gang om ugen i denne sæson, så jeg kender pigerne og trænerne i Roskilde.

- Jeg er sikker på at Anders Knudsen og Anne Munk kan bidrage til min udvikling som håndboldspiller, hvilket er vigtigt for mig. Roskilde har Ole Grening som målmændstræner, og jeg har altid været glad for hans træninger. Ole Grening er en dygtig målmændstræner som kan udvikle mig på flere områder f.eks. mentalt, min fysisk og i mit spil i målet. I forhold til jeg kun er 18 år vil et år i 1 division være godt for mig pga. mere ansvar og spilletid.

- Jeg glæder mig til at skulle samarbejde med Nadia Chahade og vi kan helt sikkert bidrage til hinandens udvikling.

- Apropos Nadia Chahada, så mangler Roskilde Håndbold og Nadia lige at få de sidste detaljer på plads. Således håber vi inden længe at kunne præsentere 1. divisions bedste målmandspar", udtaler Carl Lærke.


Til toppen ↑