Generation handball
  • Hellebjerg

Endnu en U18-guldvinder til Odder

tirsdag. 28. april - 2015 af Claus Sonne


Odder Håndbold fortæller følgende:

Stortalentet Simon Sejr Jensen fra Århus Håndbold skal supplere den erfarne Morten Dueholm i målet i Odder.

Simon Sejr Jensen er en stor 2-meter-dreng, som fylder godt i målet. Han er med omkring U19-landsholdet og var i forrige weekend med til at vinde U18-DM.

Om valget af Odder Håndbold udtaler Simon Sejr

- Odder står stærkt som håndboldklub og har et koncept, jeg gerne vil være en del af. Samtidig er det et stort plus at det ligger tæt på Århus, da det giver mig ro og tid til at færdiggøre min skole.

I Odder kommer Simon Sejr til at dele målmandsposten med den erfarne Morten Dueholm, der har været klart førstevalg på Odders ligahold samt den 22-årige Erik Friis.

- Morten er en god og stabil målmand med erfaring fra 2. division til liga, som jeg håber at kunne lære lidt af, udtaler Simon Sejr. Morten er lidt mindre end jeg er, men han meget hurtigere på fødderne. Jeg håber, at kunne bruge de ting han kan give mig til at videreudvikle mit spil, så jeg kan blive en af de bedste. 

I Odder ser man frem til at få det unge stortalent i truppen, og trods den unge alder er man ikke i tvivl om, at Simon Sejr kan begå sig på 1. divisionsholdet.

- Simon har en god statur, og er et af de helt store målmandstalenter i dansk håndbold, udtaler sportschef Lars Borg. Vi tror på, at han allerede er klar til at træde ind på 1. divisionsholdet, og vil vise sig som en stor gevinst sammen med erfarne Morten Dueholm og unge Erik Friis.

Sejr bliver blot én af mange helt unge spillere på det nye Odder-hold. Her får han blandt andet følgeskab af U18-holdkammeraten Nikolaj Læsø, der blev topscorer i U18-finalen.


Til toppen ↑