Oure

FIF-spillere vender tilbage

tirsdag. 21. februar - 2017 af Claus Sonne  | Foto: vildmedfoto.dk


FIF fortæller følgende:

Udviklingen i FIF har i den grad taget ikke bare ét, men flere skridt i den rigtige retning gennem det... sidste års tid.

Det sportslige setup er gradvist blevet opgraderet. Dertil har både herrernes 1.hold og København Håndbold på damesiden været stærke flagskibe, både på arbejds- og resultatfronten. Succesen har også smittet af på ungdomsholdene, hvor både drenge og pigeholdene på U14, U16 og U18 har præsteret rigtig flot, særligt på træningsbanen.

Gode nyheder avler gode nyheder. Opgraderingen af setuppet medfører helt konkret, at vi også til næste sæson ser ud til at kunne stille et slagkraftigt hold på U18 Drenge. Vi har nemlig fået tilsagn fra en række “udlånte" FIF-spillere, der pt. er på efterskole/akademi andre steder.

Playmaker Niclas Christiansen vender tilbage til FIF efter to år på SHEA i Skanderborg. Vi ser desuden frem til at få bagspiller Sebastian Sivertsen, stregspiller William Specht og højre fløj Daniel Sørensen retur fra Oure. Med sig tager de et nyt ansigt, da Mads Bro Sørensen (oprindeligt Hillerød) efter et træningsforløb har givet tilsagn om at blive en del af FIF. De fire dygtige drenge slutter sig den eksisterende stamme af spillere, der bl.a. tæller 99’erne Morten Wulff (streg), Victor Arildsen (venstre fløj) og Gustav Skødt (bagspiller), som i år har været vigtige brikker på U18 Liga-holdet som førsteårsspillere.

- Vi er glade for, at vores store arbejde for at forbedre det sportslige setup nu bærer frugt i forhold til at få spillere, som vi har mistet til efterskoler, hjem igen. Derudover oplever vi en stigende interesse fra spillere udefra, hvilket ligeledes er et skulderklap til setuppet. Det tyder på, at vi er kommet et skridt nærmere vores målsætning om at FIF-spillere i fremtiden ikke vælger efterskoleophold pga. det sportslige, men gør det af andre årsager, såfremt de vælger at tage afsted. Samtidig skal lyde en stor ros til de drenge, som er blevet i FIF for at knokle for at bygge på miljøet. De her spiller bliver sindssygt vigtige kulturbærere i de kommende år, forklarer sportschef Jesper Monrad.

Meldingen om de gamle drenges hjemkomst falder naturligvis i god jord hos de nuværende FIF-spillere:

- Det bliver helt sikkert fedt at få drengene tilbage i klubben, så vi kan fortsætte det, vi er igang med at bygge op sammen med dem. Det er nogle drenge, som kender alt til FIF, og vi spillere kender hinanden i forvejen, så det bliver nemt at integrere, fortæller Gustav Skødt, og fortsætter:

- Oven i det har der været en helt vildt spændende udvikling i FIF, mens de har været væk, og jeg er sikker på de vil kunne mærke en positiv forskel, når de kommer tilbage. Vi har nu meget mere træning op og ned end tidligere. Især har vi været rigtig glade for at træne med både herrernes 1. og 2. hold, hvor de rutinerede spillere har taget imod os unge med åbne arme og lært godt fra sig. Træningsmiljøet bliver hele tiden bedre og bedre og med drengenes hjemkomst kan vi lægge endnu et lag på, slutter han.

Vi forventer at kunne præsentere de fulde trænerteams for U16- og U18-holdene i nærmeste fremtid.


Til toppen ↑