Generation handball
  • Hellebjerg

SHEA har målmandstrænere på plads

fredag. 17. marts - 2017 af Claus Sonne  | Foto: SHEA


SHEA i Skanderborg sætter nu navn på de tre målmandstrænere, der skal benyttes i den kommende sæson:

Vi er stolte over at kunne præsentere et meget faglig kompetent og engageret team, som skal arbejde videre med de talentfulde grønne målvogtere. Først og fremmest er det lykkes os, at forlænge vores aftale med Peter Krohn Andersen, som i de seneste år har arbejdet på vores pigeside. Peter, der er en arbejdsom og grundig målvogtertræner, har leveret god fremgang i samarbejde med de målvogtere han hidtil har arbejdet med og derfor udvider vi samarbejdet i den kommende sæson, så det også gælder drengesiden.

Sammen med Peter er vi glade for at byde velkommen i klubben til Mads Andersen, som kommer til Skanderborg efter en tilværelse i Ry Håndbold. Mads kommer med en lang baggrund som målvogtertræner og har ligesom Peter deltaget på et hav af spændende målvogterkurser. I Ry Håndbold har Mads i de seneste år samlet erfaring som både træner- og målmandstræner og vi glæder os derfor meget til et interessant samarbejde mellem to, der brænder for at gøre hverdagen og træningen optimal for vores dygtige målvogtere.

Strukturen bliver, at hvert hold får en primær målvogtertræner, men at samarbejdet skal være styrken i projektet, hvilket således vil gøre os i stand til at sikre hver målvogter specialtræning 2-3 gange ugentligt.

Peter Krohn Andersen siger om det nye tiltag:

- Det bliver et rigtigt spændende projekt at være med i. Målmandsposten bliver tit overset, så derfor er det et rigtig fedt initiativ som SHEA tager her.

Mads Andersen er helt på bølgelængde:

- I Skanderborg Håndbold har man et ønske om at hæve niveauet et ekstra lag for målvogtererne i klubben. De planer der er om at skabe rigtig gode rammer for de enkelte målvogtere lyder rigtig spændende og disse rammer ser jeg meget frem til at blive en del af.

Sidst men bestemt ikke mindst, fastholder vi Kent Jæger til at være bindeled på overgangen mellem U18 drenge og Liga herre - Kent har I mange sæsoner været fast målvogtertræner for Ligaholdet


Til toppen ↑