Sine
  • Generation handball

Team Vestjylland opgraderer hos U18 drenge

mandag. 18. maj - 2015 af Claus Sonne  | Foto: Lemvig-Thyborøn Håndbold


Team Vestjylland tager i sommeren 2015 hul på et nyt talentprojekt i samarbejde med Lemvig-Thyborøn Håndbold og Lemvig Gymnasium. Projektet startes op om klubbens U18 drenge, som fra den kommende sæson tilbydes morgentræning i samarbejde med Lemvig-Thyborøn Håndbold og Lemvig Gymnasium.

- Vi ønsker at starte en positiv udvikling af lokale talenter, siger Lars Visholm fra Team Vestjylland.

Troels Banggaard, der er direktør i Lemvig-Thyborøn Håndbold, ser også positivt på projektet.

- At udvikle lokale talenter er et stort ønske fra vores side, og vi vil derfor deltage aktivt i dette projekt, fastslår han.

Projektets praktiske detaljer er på plads. Drengene skal træne tirsdag og torsdag morgen, inden bøgerne kalder på Lemvig Gymnasium. Morgentræningen varetages af Lemvig-Thyborøn Håndbold og vil have fokus på fysisk og individueltræning. Det eneste, klubben nu mangler, er at finde en talenttræner.

- Vi mangler kun manden med det overordnede ansvar for holdet.  Så er der en ambitiøs træner med fokus på talentudvikling, der har lyst til at arbejde med de største talenter i Lemvig Kommune og indgå i udviklingen af talentarbejde med fokus på at skabe lokale spillere til Lemvig-Thyborøn Håndbolds førstehold, så hører vi gerne, siger Lars Visholm.

Læs mere her: http://lt-haandbold.dk/spaendende-talentprojekt-se-dagens-lys-vil-du-vaere-med/


Til toppen ↑