Oure

Trænernyt fra Slagelse HK

tirsdag. 08. marts - 2016 af Claus Sonne  | Foto: Slagelse HK


Ubold har modtaget følgende fra Slagelse HK:

Slagelse Håndboldklub U18 Piger med ambitioner

Historik

Slagelse Håndboldklub, har i mange år haft udfordringer med at mønstre U18 hold.

I sæsonen 2014-2015, var man nødsaget til at trække klubben første U18 pigehold ved juletid, hvor holdet ellers havde tilspillet sig en plads i 1. division A. Det skyldtes. at der var et par spillere, der søgte andre græsgange, og der var derfor ikke nok spillere til at gennemføre sæsonen.

I denne sæson er det endelig lykkedes at få samlet et stabilt fundament på U18 pigesiden, hvor holdet frister en tilværelse i 1. Division A.

 

Sæsonen 2016 - 2017

Til den kommende håndboldsæson, har klubben 6 spillere, der fortsætter på U18 siden samt en række spillere, der rykker op fra U16, samt en håndfuld spillere, der vender tilbage fra efterskolerne på Oure og KIES.

Dermed er fundamentet på plads for den kommende sæson, hvor der målrettet arbejdes på at få meldt to hold til i HRØ turneringen.

Senest årgang 98-99 var samlet som U16 årgang, havde holdet kvalificeret sig til SM i 1. Division B. Udover det blev det til sejr i påskestævnet Kolding Kempa Cup 2015.

Derfor er forventningen til den kommende sæson at holdet tilmeldes 1. division, med målsætningen om at tilspille sig en plads i 1. Divison A efter jul.

Trænerteamet

Det er med stor glæde at vi kan præsentere et gammelt makkerpar, som U18 pigetrænere til sæsonen 16/17.

Der er er tale om to af klubbens egne talenter, Emil Lohse og Tor Mikkelsen.

De prisbelønnede drenge (årets trænerteam DGI 2015) glæder sig som små børn til at træne pigerne og de fortæller at gensynet med nuværende samt tidligere spillere bliver helt fantastisk.

Emil Lohse er i år tilknyttet U18 Pigerne i Slagelse Håndboldklub, hvor han fortsætter arbejdet med årgang 98. Emil har fulgt holdet et par sæsoner nu, og han var træner for holdet senest de var samlet som U16. Emil formåede sammen med makker Palle Kofoed at få skabt et hold, der gjorde sig gældende i 1. division trods et meget tyndt fundament. Igennem en godt taktisk setup, samt første klasses forståelse af spillertrivsel og pleje, førte det til det ovennævnte SM, samt triumfen i Kolding.

Tor Mikkelsen har ikke været træner i lang tid, men har på kort tid formået at udvikle sig til en kvalitetstræner gennem intenst og hårdt arbejde, samt en masse dedikation og timer i håndboldhallen. Tor startede trænede i sæsonen 2014-2015 med U16 Pige 2 i Slagelse, så han har også kendskab til den kommende U18 årgang. I denne sæson har Tor stået i spidsen for klubbens U14 Drenge 1. Divisions hold. Samtidig har Tor overtaget roret på Slagelses 3. Divisions damer, hvor han skal forsøge at vende skuden resten af indeværende sæson.

Ligesom Emil er Tor kendt for sin evne til at sikre spillertrivsel og motivation.

Tor er tidligere ungdomsligamålmand, og har derfor også en vigtig kompetence i forhold til udviklingen af holdets målmænd.

Bestyrelsen i Slagelse Håndboldklub glæder sig rigtig meget til at følge pigerne og trænerteamet i den kommende sæson,


Til toppen ↑