Oure

TTH er næsten i mål rent trænermæssigt

tirsdag. 31. marts - 2015 af Claus Sonne  | Foto: TTH


Team Tvis Holstebro skriver følgende på sin hjemmeside:

I Team Tvis Holstebro Ungdom er vi glade for allerede nu at kunne sætte navn på langt de fleste trænere til den kommende sæson. I TTH ungdom er vores fokus at udvikle den enkelte spiller, og gode placeringer til de enkelte hold  er en sidegevinst herfra.  I en tid, hvor der er rift om trænerne, er vi glade for, de har valgt TTH ungdom, og med de ansatte trænere føler vi os rigtig godt rustet til den kommende sæson.

U18 pige 1: Lars Dalhoff. Lars er en meget rutineret træner, som indtil i år har været træner for vores U16 drenge.

U18 pige 2: Tommy Andreasen. Tommy fik vi tilknyttet 2. halvdel af sæsonen sidste år, og dejligt at han vil fortsætte med holdet.

U16 pige 1: Kristian Paulsen og Henrik Bitsch. To trænere med stor erfaring, som sluttede rigtig godt af med pigerne i indeværende sæson.

U16 pige 2: Mads Hinrchsen. Mads er en af vores egen unge trænere, som vi er glade for har valgt at fortsætte med U16 pigerne.

U18 drenge 1: Jørgen Borregaard og Kurt Nielsen. Jørgen har i år stået for andet holdet og har dermed rigtig godt kendskab til spillertruppen, og Kurt har været med omkring første holdet.

U16 drenge 1: Michael Rasmussen. Michael har tidligere trænet 1. div herre og de sidste år trænet ungdomshold i Mejrup.

U16 drenge 2: Anders Gade. Anders har gennem flere år trænet ungdomshåndbold og selv spillet U18 Liga og 2 division.

Udover ovennævnte mangler vi en enkelt træner at få på plads til U18 drenge 2 og nogle hjælpere til nogle af de andre hold.

Med sportslig hilsen

Team Tvis Holstebro Ungdom


Til toppen ↑