SINE-drenge klar til VM i Qatar

Det blev SINE, der skal forsvare Danmarks farver ved VM i Skolehåndbold i Qatar - og Ubold har modtaget følgende fra det sønderjyske:

Vi gjorde det!  - SINE’s håndbold drenge skal deltage ved VM for skolehold i Qatar.

Onsdag d. 29 november skulle slaget stå. Hvem skulle repræsenterer Danmark ved VM for skolehold i Qatar? ISI, Randers eller Sportsefterskolen SINE?

En flok spændte og nervøse drenge havde set meget frem til disse kampe, da det vil være en kæmpe oplevelse for dem alle at deltage til VM i Qatar og være Danmarks repræsentanter.

I første kamp startede vi ud mod ISI. En nervøs start gjorde, at der blev brændt mange store muligheder. Heldigvis stod forsvaret fornuftigt, og pausestillingen lød på 7-7.  Men efter pausen ville drengene det anderledes! Flot fight og mange flotte angreb fik startet en angrebsbølge, som ISI ikke kunne svarer tilbage på. Kampen bliver vundet 24-16, og hermed blev et godt fundament skabt frem mod kampen mod Randers.

I kamp to mod Randers havde resultaterne flasket sig således, at SINE kunne tillade sig at tabe med 4 mål, qua ISI sejr over Randers i deres indbyrdes kamp.

Randers-drengene var store, men også tunge. Derfor var det en klar strategi at løbe med dem. Det blev dog ikke helt tilfældet fra starten af kampen. Randers kommer klart bedst fra start, og den lille sovepude det havde givet SINE’s drenge, at de kunne ”nøjes” med et nederlag, fyldte nok for meget hos spillerne.

Nervøsitet og dårlige beslutninger kendetegner første halvleg. Men efter halvlegen kommer et forvandlet hold på banen. De vil ikke lade denne chance glide dem af hænde. Mange af spillerne byder flot ind med drive, vilje og gode aktioner, som giver os momentum! Randers-drengene blev trætte og SINE’s eksprestog kunne derfor sætte dem af på perronen og sætte kursen videre med VM i Qatar!!! SINE vinder 28-22 !

På Sportsefterskolen SINE tilbyder vi håndbold til dig, som brænder for din sport. Vi sikrer talentet de optimale rammer for udvikling i en helhedsorienteret løsning, hvor vi tilgodser den enkelte spillers behov og giver dem mulighed for at udvikle sig i trykke rammer i det dejlige Sønderjylland.