Årets talent får ligaplads

19-årige Simon Kirkegaard bliver en del af TTHs ligatrup for den kommende sæson. Her skal han afløse Jens Møller

TTH Holstebro skriver følgende:

For tre uger siden blev Simon Kirkegaard, i samarbejde med BIRN, kåret til Årets Talent i TTH Holstebro. Nu har han så underskrevet en 1-årig ungdomsaftale, der betyder, at Simon skal være en del af TTHs ligatrup den kommende sæson. Her skal han supplere på højre fløj og højre back.

- Det er selvfølgelig en stor drøm, der går i opfyldelse, siger Simon Kirkegaard, som har fået sin håndboldopdragelse i vores samarbejdsklub Hogager Mejrup-Hvam.

- Det er dejligt at opleve, hvordan de ekstra procenter på træningsbanen nu belønner sig med en plads i ligatruppen, og jeg er rigtig glad for, at klubben har givet mig muligheden, udtaler den 19-årige spiller.

Udvikling på både liga- og U23-niveau

Klubbens kommende assistenttræner og nuværende talentansvarlig, Jacob Hessellund, har det seneste år fulgt Simon Kirkegaards udvikling på tætteste hold, og han glæder sig til at se ham på træningsbanen sammen med ligaholdet:

- Simon har nogle spændende kvaliteter, som passer godt ind i den trup, vi får efter sommerferien. Han er fortsat ung, og han har nogle områder, hvor han kan udvikle sig yderligere, men med den arbejdsomhed og vilje, Simon viser, er jeg ikke i tvivl om, at han nok skal klare sig godt.

Udover pladsen i ligatruppen, er Simon Kirkegaard også udset en stor rolle på klubbens U23-mandskab, hvor han primært vil få sin spilletid:

- Vi har mange eksempler på, at vores U23-hold er en rigtig god udviklingsplatform for vores unge talenter, afslutter Jacob Hessellund.

Generation 24