Årets Talenter 16/17 kåret i Skjern Håndbold

Skjern Håndbold skriver følgende på sin hjemmeside:

Skjern Håndbold har i samarbejde med hovedsponsor Skjern Bank kåret Årets Talenter i klubben. 

Mads Houmøller og Luna Brasen er navnene på de to, som lørdag eftermiddag fik overrakt vandrepokal, blomster og bevis på hæderen som Årets Talenter i Skjern Håndbold. 

Udviklingschef i Skjern Håndbold, Allan Jørgensen, har fulgt og trænet de to unge talenter igennem sæsonen - og han sætter følgende ord på talenternes kvaliteter:

- Mads Houmøller er en dyb seriøs og meget ambitiøs sportsmand. Han har arbejdet stenhårdt i træningslokalet og har virkelig rykket sig rent fysisk i denne sæson. Med 85 mål i 22 kampe har Mads været en vigtig brik i angrebsspillet, mens de defensive pligter i midterforsvaret ligeledes er blevet udført fortræffeligt, siger Allan Jørgensen og vender blikket på damesiden:

- Luna Brasen – søster til Loke Brasen på 2. divisonsholdet - har spillet i klubben siden U14-årgangen. Luna har i denne sæson udviklet sig særdeles positivt hvad angår hendes fysiske formåen samt spilforståelse og derfor er det hæderen som Årets Talent i den grad velfortjent, siger Allan Jørgensen.

Det er tiende gang at prisen bliver uddelt på drengesiden, mens det er fjerde gang på pigesiden.

Tidligere har følgende spillere fået tildelt prisen:
Morten Vium Troelsen, Phillip Holm, Bjarke Christensen, Jesper Dahl, Rasmus Boysen, Mathias Skræddergaard, Jacob Lyhne, Emil Bergholt og Morten Kirkeby. 

Hos pigerne har Camilla Thomsen, Olivia Simonsen og Marigona Hajdari fået prisen tidligere.