ØBG henter ligakeeper som træner

BSVs Kasper Larsen bliver målmandstræner i for ØBGs U17 drenge

ØBG Silkeborg fortæller følgende:

Vi har i ØBG Silkeborg U17 Drenge Elite henover foråret forsøgt at skærpe setuppet til og går nu på sommerferie klar til en spændende sæson 19/20. Vi har bl.a. indgået en aftale med BSV-keeper Kasper Larsen som målvogtertræner for vores 4 målmænd. Vi er rigtig glade for aftalen, da Kasper dels er en meget dygtig og aktiv liga-målmand, og dels har 2 års erfaring fra Århus United som MV-træner.

ØBG Silkeborg U17d Elite er et udviklingsprojekt, hvor vi i projektgruppen har vægtet et stærkt trænersetup højt. Dels skal trænerne kunne udfordre og inspirere hinanden for det smitter positivt af i hverdagen på træner såvel som spillerne. En kombination af erfaring, teoretisk viden og ikke mindst motivation for at udvikle talenter har naturligvis også været en stor prioritet. Vi er derfor også meget stolte over vores trænerteam med MasterCoach Jesper Johnsen, DHF Elitetrænerne Marc Melms Eriksen og Rasmus Andersen og nu også Kasper Larsen som målvogtertræner. Marc fik, som den yngste træner nogensinde (22 år) sit certifikat i juni.

Det har været svært at samle truppen henover foråret grundet efterskoleophold, men vi har udbudt fællestræninger hver tirsdag og fredag samt en større samling omkring St. Bededag. Her blev drengene testet af EliteSilkeborg og har efterfølgende fået en personlig tilbagemelding på de fysiske indsatsområder.

Vi har i projektgruppen også set på øvrige tiltag og har testet softwareprogrammet ”Sideline” i foråret. Konklusionen fra denne test var entydigt positivt, så vi har valgt at indkøbe de nødvendige licenser til hele truppen. Håbet er, at drengene ved at se sig selv kan motiveres indefra til dygtiggørelse.

Generation 24