ØBG Silkeborg har spillere og trænere på plads

Marc Melms Eriksen og Rasmus Andersen fuldender trænerteamet på U17 drenge

ØBG Silkeborg fortæller følgende:

ØBG Silkeborg præsenterede 4. december 2018 sin U17 drenge Elite satsning for potentielle spillere og deres forældre ved EliteSilkeborgs uddannelsesaften i Jysk Park. Interessen var enorm og mere end 80 tilhørere var mødt op for at høre om projektet.

Sidenhen er det gået stærkt med spillersamtaler, spilleraftaler og træneransættelser og allerede nu kan ØBG Silkeborg melde fuldt hus med 28 spillere (24 markspillere og 4 keepere) og to nye trænere til at forme trænerteamet sammen med cheftræner Jesper Johnsen og keepertræner Jan Hyldgaard.

- Vores elitesatsning er et udviklingsprojekt med stort U for de bedste U17drenge, men vi ønsker også, at vores trænere udvikler sig. Derfor har det været ekstremt vigtigt for os, at vi har et stærk trænerteam, der dels kan udfordre og udvikle vores spillere, men også hinanden. Vi er derfor rigtig stolte og glade for, at Marc Melms Eriksen fra Rudersdal og regionstræner i HRØ, og Rasmus Andersen, kredstræner i Kreds 6, bliver en del af trænerteamet omkring vores to U17drengehold, lyder det fra ØBG.

Generation 24