3 unge fløj-talenter i HØJ er klar til 1. division

HØJ Elite skriver følgende:

HØJ har flere unge talenter, som er et produkt af det flotte arbejde fra klubbens egen side. Fredrik Lind, Philip Kempf og Frederik Lundgaard er alle tre eksempler på dette. De er alle tre fløjspillere og har som første års seniorer været omkring 1. divisions truppen sidste sæson men har også spillet kampe i 3. division.

Med Danni Jørgensens stop fra 1. divisionshåndbold er Lundgaard og Kempf klar til at løfte nye og større opgaver på højre fløj i 1. division. Cheftræner Jesper Fredin udtaler:

”Begge spillere er dygtige i kontraspillet og har et teknisk højt niveau på deres afslutninger. De har i den forgangne sæson imponeret mig i 3. division og har ligeledes leveret flot de minutter, de har fået i 1. division. Det er derfor en naturlig udvikling, at de nu skal forfremmes med væsentligt mere spilletid i 1. division”.

 Fredrik Lind skal i den kommende sæson atter danne makkerpar med Emil Bramming på venstre fløj, og det er Fredin ikke tvivl om, at Lind nok skal klare:

”Lind er en type, der knokler 110% for at opnå sine mål. Han er målrettet og dedikeret omkring sin træning. Han er en dygtig forsvarsspiller der, trods sin unge alder, allerede nu dækker op på 1. divisionsniveau. Han har i sæsonens løb udviklet sit afslutningsrepertoire, og i Lind har vi en god suppleant til Bramming på venstrefløjen”.

 Lind har ligesom Kempf og Lundgaard leveret på et meget højt niveau på 3. divisionsholdet, og de skal alle tre fortsætte den gode udvikling gennem opgaver både i 1. – og 3. division.

”Vi er utrolig privilegerede i HØJ Elite; når spillere stopper, er vi begunstiget af, at store talenter fra egen avl i HØJ Håndbold kan indlemmes i 1. divisionsregi. Det vidner om, at det store arbejde, der bliver lavet i moderklubben, fungerer fantastisk”, slutter Fredin af.