Aalborg henter Bang i GOG

Anna Hviid Bang skal i næste sæson spille ligabold i EH Aalborg

EH Aalborg skriver følgende:

Fra sommer skal den unge højre back Anna Hviid Bang tørne ud for EH Aalborgs ligakvinder. Anna har tidligere været en del af det danske ungdomslandshold og kommer fra en god sæson i GOG. Hun kommer til at give EH Aalborg et stort spillemæssigt løft:
- Anna passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil spille håndbold på. Først og fremmest giver det os selvfølgelig en masse nye muligheder at kunne spille med en venstrehåndet højre back, men hun er også lige den type, vi har ledt efter: Hun er garant for angrebsspil i høj fart, er god til at angribe rum og har et rigtig højt niveau på hendes krydsspil. Det skal vi i allerhøjeste grad se, om vi kan bringe i spil.
- Derudover får vi en spiller ind, der elsker at træne og gerne vil blive dygtigere hver eneste dag. Det matcher også resten af truppen, så på alle parametre er det et løft af holdet, at Anna kommer til, siger cheftræner Peter Jagd.
Anna Bang siger selv om hendes aftale med EH Aalborg:
- Jeg ser frem til at blive en del af EH Aalborg til den kommende sæson. Jeg har valgt EH Aalborg, da jeg synes, at klubben og holdets ambitioner matcher mine egne. Jeg tror, at det er et hold og en klub, hvor jeg får mulighed for udvikle mig som seniorspiller og forhåbentlig også kan bidrage positivt til holdets første sæson i ligaen.
Vi ser frem til at se Anna i aktion for EH Aalborg i næste sæsons Kvindeliga
Generation 24