Aalborg-keeper til Frederikshavn

FFI Herrer - og her er vi i Frederikshavn - skkriver følgemde i en pressemeddelelse:

Tidligere på ugen kunne vi meddele at vores målmand Frederik Torp, desværre har valgt og stoppe hos os med øjeblikkelig virkning.

Vi er derfor rigtig glade for, at det med så kort varsel allerede er lykkes os og finde en god erstatning.
Sportschef Claus Fonseca, kom i går til enighed med det store målmandstalent Rasmus Thomasberg Poulsen, om en aftale for den kommende sæson.

Rasmus er 19 år og kommer fra de danske mestre Aalborg håndbold. Her har han i længere tid trænet fast med ligaholdet og har trods sin unge alder haft en del indhop i ligakampe.

Derudover var han en vigtig brik for Aalborgs U18, som fik sølv til U18 DM.

Sportschef Claus Fonseca udtaler:

- Vi er utrolig glade for, at vi med så kort varsel er lykkes med og finde en god erstatning. TP er en hårdtarbejdende målmand og vil derfor passe perfekt ind i den kultur vi er igang med og bygge op i FFI. Han har i sin unge alder allerede fået en god portion rutine fra øverste hylde, men samtidig er vi godt klar over at så ung målmand kommer til og svinge i præstationer. Det er derfor godt, at vi nu har 3 unge spændende keepere som kan supplere hinanden igennem en lang og hård sæson.

Rasmus udtaler: 

- Jeg har valgt og spille i FFI, fordi det er en klub med stor professionalisme, ambitioner og højt niveau, samt et godt træningsmiljø, som jeg tror vil udvikle mig meget som håndboldspiller og menneske.