Generation handball
  • Hellebjerg

Aalborg UH har sat kursen mod JM

torsdag. 22. januar - 2015 af Claus Sonne  | Foto: Aalborg Ungdomshåndbold


I både U16 og U18 piger var holdene fra Aalborg Ungdomshåndbold snublende nær på en plads i Ligaen, men nordjyderne måtte tage til takke med 1. division i stedet for. Så nu er målet at komme til JM med begge hold, siger koordinator Kenneth Hedegaard Jensen.

- Vi går 100 procent efter at få begge hold med til JM, fordi vi var så tæt på Ligaen. Men vi måtte erkende, at vi lige manglede det sidste skridt, siger han.

I  Aalborg Ungdomshåndbold er man imidlertid også langt i forberedelserne til næste sæson, hvor målet igen er at få et eller to hold med i Ligaen - og at optimere uden for banen.

- Vi skal hele tiden blive bedre. Det gælder på organisation, trænere, fysisk træning, sundhedssektor og andre samarbejdspartnere. Heldigvis har vi økonomien til at hjælpe os på vej, fortæller Kenneth Hedegaard Jensen og tilføjer, at Aalborg Ungdomshåndbold i øjeblikket forhandler med flere trænere i forhold til næste sæson.

- Vi snakker med nogle meget spændende og dygtige trænere, der har leveret gode resultater, men det er endnu for tidligt at melde noget ud. Heldigvis har vi også et super spillermateriale at arbejde med i den kommende sæson, hvor vi blandt andet får tilgang af en stor flok meget skarpe piger fra årgang 00, hvilket er endnu en grund til, at vi tror på en plads i Ligaen i næste sæson. I denne sæson manglede vi lige de sidste to procent, men vi tror på, at vi er der næste sæson.

 


Til toppen ↑