Aarhus HC skriver med to af sine egne

Markus Munkholm og Simon Skovhus Jensen bliver en del af 1. divisionstruppen i næste sæson

Aahus HC skriver følgende:

Vi er ovenud glade for at kunne præsentere Markus Munkholm (03) og Simon Skovhus Jensen (04) som en del af vores trup i den kommende sæson.
Begge har i år boltret sig på vores U19-ligahold, og Simon er i øjeblikket en del af U19-landsholdet, hvor også Markus tidligere har været med.
Simon var allerede i denne sæson inde og snuse til atmosfæren omkring 1. divisionsholdet – men nu stempler han for alvor ind i bagkæden mens Markus huserer på højre fløj.
Peter Bredsdorff-Larsen, der medlem af vores sportslige udvalg, lægger ikke skjul på glæden ved at kunne tilknytte to lokale talenter til 1. divisionstruppen:
- Simon og Markus er jo et produkt af det fornemme talentarbejde, som klubsamarbejdet i Aarhus har leveret gennem mange år. Og det er en del af vores DNA, at vi skal kunne løfte århusianske talenter ind i den absolutte elite. Derfor tilfører vi også yderligere ressourcer til talentarbejdet – både U19 og U23 – så vi fremadrettet kan få glæde af endnu flere unge, lokale talenter. Og så det ikke blot er de frivillige i byens klubber alene, der skal løfte denne vigtige opgave.
Vi glæder os til at se de to lokale talenter på banen
Generation 24