Aars HK klar med et setup for U 17 drenge

Sune Sørensen skal styre en trup, der tæller flere landsholdskandidater

Aars HK fortæller følgende:

Aars HK i Vesthimmerland kan i den kommende sæson igen byde på U 17 drengebold i Idrætscenter Østermarken. Klubben satser på hele 2 hold i årgangen, til trods for at godt 10 drenge fra årgang 2004 drager afsted på efterskoleophold.

Netop efterskoleophold for alle spillerne gjorde, at der i den netop afsluttede sæson ikke var et U17 hold i klubben. I den sidste tid har der været arbejdet seriøst på at lave et attraktivt setup til den kommende sæson – et setup som kan rumme såvel elite som bredde. Der har løbende været god kontakt til de spillere der er på efterskoler rundt i landet og spiller på diverse divisions- og ligahold, for at høre om muligheden for at skabe et attraktivt træningsmiljø og et hold der kan spille med på øverste hylde i landet til den kommende sæson. Ligeledes har der været stor fokus på, at setuppet skal have plads til alle – også de der ikke umiddelbart har ambitioner om at gøre karriere indenfor håndbolden.

Alle tidligere spillere kommer hjem til klubben, og med ansættelsen af en rutineret trænerprofil i form af den lokale Sune Sørensen, som kommer med mange års erfaring fra seniordivisionshold, er der også på sidelinjen styr på tingene omkring årgangen.

Der vil i truppen være gensyn med bl.a. 3 spillere som alle er omkring ungdomslandsholdet - Nicolai Schreiner og tvillingerne Victor & Magnus Norlyk, som er lokale Aars drenge og som igen trækker den hvide trøje over hovedet. Derudover kommer der flere lokale drenge hjem i form af bl.a. 3 x Mikkel som i Holm, Zimmer og Høj. Klubben glæder sig til igen at kunne præsentere U17-drengehåndbold på højt niveau i et fyldt Idrætscenter Østermarken.

På artiklens billede ses: Magnus Norlyk – Victor Norlyk – Mikkel Holm – Nicolai Schreiner

Generation 24