AGF-Viby-Stavtrup klar med opgraderet U17-projekt

Torben van Gogh er ansat som årgangsansvarlig i projektet

Både talent- og breddemæssigt er der i den grad gang i pigesiden i det sydlige Aarhus. Derfor har samarbejdsklubberne AGF, Viby og Stavtrup valgt at opgradere sit samarbejde på U17-piger i den kommende sæson.

- I de kommende år kommer vi dels til at stå med en stor gruppe piger – og med en gruppe i gruppen, der ønsker at gå all in på deres håndbold. Derfor sætter vi et større skib i søen end hidtil, så vi både kan toppe tingene for bredde- og elitespillerne, siger Flemming Tang fra AGF.

Torben van Gogh er ansat som cheftræner i det nye projekt. Han er EHF Mastercoach og tilknyttet DHF som talenttræner. Torben har i de seneste år været træner i blandt andet Viborg og Randers, ligesom han har erfaring fra norsk og hollandsk håndbold.

- Det tog mig ikke ret lang tid at sige ja til det projekt, AGF, Viby og Stavtrup præsenterede mig for. Både tankerne bag projektet og spillerne i det sydligere Aarhus ser særdeles spændende ud, og vi kommer til at give spillerne et tilbud, der virkelig står skarpt, siger Torben van Gogh og tilføjer:

- Jeg er nærmest vokset op i Viby Hallen, hvilket ikke gør glæden over at være en del af projektet mindre.

Torben van Gogh bliver årgangsansvarlig og 1. holdstræner. Ansvarlig for hold 2 bliver Mads Elkjær Andersen, der i denne sæson er træner for flere forskellige hold i Viby IF og trods sin unge alder har masser af trænererfaring med både ungdoms- og seniorhåndbold – og er tidligere målmand og vil bidrage med arbejdet på den post. Christian Sommer bliver ansvarlig for hold 3. Han har i adskillige sæsoner været træner i AGF og har bl.a trænet hold i 2. division.

- Det nye projekt skal skabe mulighed for, at både elite, bredde og uddannelse kan gå hånd i hånd. Der bliver både plads til dem, der vil træner et par gange om ugen, og til dem der vil mere end det. Vi arbejder med et set-up indeholdende lektiehjælp, så pigerne ikke behøver at stresse for at nå hjem fra skole, før de skal til håndbold, men kan tage direkte i hallen og have tid til skolearbejdet, inden de skal træne. Det giver mere luft i deres hverdag, siger Flemming Hansen fra Stavtrup IF.

Generation 24