Alberte Ebler skifter til Herning-Ikast

Skiftet sker med øjeblikkelig virkning

Med øjeblikkelig virkning, skifter Alberte Ebler fra Skanderborg Håndbold til Herning-Ikast Håndbold. Tilføjelsen til truppen sker som på baggrund af Stine Skogrands graviditet. Det fortæller Herning-Ikast Håndbold.

Der er dog ingen forventning om, at Alberte skal erstatte Stine Skogrand en til en, men den talentfulde venstrehåndede back er tiltænkt en rolle lige nu, således at vores spilkoncept kan fortsættes og udvikles.

- Jeg er glad for at Alberte har valgt skrive kontrakt med Herning-Ikast Håndbold med start allerede nu. Alberte er ikke en erstatning for Stine Skogrand, fordi Stine er vores anfører og kan ikke bare erstattes, men det har været vigtigt for os at få en venstrehåndet bagspiller ind, så vi fortsat kan udnytte den del af vores koncept. Alberte er en spiller vi har holdt øje med siden specielt ungdomslandskampene i sommers, og det er klart at Stines lykkelige situation har gjort at vi har været nødt til at agere i markedet, og derfor er jeg glad for, at det lykkedes os at hente Alberte, lyder det fra Daniel Grønhøj, der er direktør i Herning-Ikast Håndbold, der tilføjer:

- Vi er overbeviste om at Alberte ved at være i vores miljø vil udvikle sig, ligesom vi har set i masser af ligakampe i år, at hun kan gøre en forskel. Vi forventer at vi skal spille omkring 30 kampe i foråret med Final4, Europa, liga og slutspilskampe, så jeg glæder mig meget til at følge Alberte i denne halvsæson, og i første omgang de næste halvandet år.

Alberte Ebler selv, glæder sig til at tørne ud for Herning-Ikast Håndbold, og ser frem til at komme til at lære klubben og holdet at kende, inden det for alvor går løs til januar.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at begynde i HIH og ser frem til spille med så dygtige medspillere. Jeg er glad og beæret over at jeg allerede nu har fået muligheden for at spille i en klub som HIH. Nu venter en december måned, hvor det for mig gælder om at komme godt ind i spillet og selvfølgelig lære alle pigerne at kende, inden det går løs efter nytår.