Andreas Magaard solgt til Bundesligaen

Den 23-årige stregspiller bytter Nordsjælland Håndbold ud med Hamburg

- Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel til en klub hvor man stortrives, men det er ikke hver dag man får et tilbud som dette.  

Ordene kommer fra stregspilleren Andreas Magaard, som Nordsjælland Håndbold har solgt til den tyske Bundesligaklub Hamburg.

Og for kort siden blev det offentliggjort, at Jesper Dahl skifter til US Ivry i den bedste franske liga:

- Vi er ret stolt af, at udenlandske klubber fra to af Europas stærkeste ligaer kigger mod Nordsjælland Håndbold, når de skal have nye spillere, siger sportschef Jørn Blom Hansen, som havde tegnet kontrakt med Andreas Magaard for yderligere en sæson.

Men hverken sportschefen eller cheftræneren Simon Dahl vil stille sig i vejen for et skifte:

- Magaard er en fantastisk spiller at have i en trup, fordi han altid gør sig umage, aldrig stiller sig tilfreds og knokler benhårdt hver evig eneste dag i bestræbelserne på at blive dygtigere. Derfor er jeg meget glad på Magaards vegne over den chance, han har fået, ønsker ham al muligt held og lykke og forhåbentlig på gensyn i den neongrønne trøje, siger Simon Dahl således.

23-årig Andreas Magaard spiller sin første sæson i Nordsjælland Håndbold, og den nye kontrakt er derfor også et bevis på, hvor meget han har udviklet sig på kort tid:

- Hamburg er en helt unik mulighed som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg skylder Nordsjælland Håndbold en kæmpe tak! Det er en fantastisk klub omgivet af dygtige mennesker, som vil en det bedste, hvilket de også har vist i mig i denne situation, hvor de har været meget samarbejdsvillige, siger han.

Generation 24