Atlason inden mellemrunden: Det ser lige ud

Danmarks U19-drenge møder Portugal og Kroatien i mellemrunden ved EM.

I aften tirsdag kl. 20.30 møder Kroatien i den første mellemrunde kamp ved EM for U19-drenge, og landstræner Arnór Atlason ser frem mod kampen:

- Vi er selvfølgelig glade for puljesejren efter tre fine kampe. Kampen mod Tyskerne bølgede lidt frem og tilbage, og der var nogle bump på vejen, bl.a. 2 røde kort udover at vi stiller kun op med 15 mand, da vi havde en skadet. Så jeg er stolt af, at drengene kommer tilbage fra -3 med 5 minutter igen og får det ene point. Vi mødte et rigtig fint tysk hold, så vi skal være glade for det ene point, selvom vi selvfølgelig altid går efter begge, siger han og glæder sig:

- Nu har vi nået mellemrunden, som var vores store mål, da vi dermed er kvalificeret til EM næste sommer, og vi har sikret 04/05 årgangen en slutrunde næste sommer. Det er meget vigtigt at være kvalificeret til de her slutrunder, så drengene kan få så mange erfaringer med sig i bagagen som muligt, lyder det.

Atlason kalder det spændende med to gode kampe mod Kroatien og Portugal, som har spillet godt indtil videre.

- Som jeg ser det, er holdene ret lige ud, og det kan derfor blive små marginaler, der afgør kampene i sidste ende. Vi spillede f.eks uafgjort mod Portugal for ikke så længe siden. Vi prøver at forberede os så godt som muligt både taktisk og fysisk, så vi er så klare som muligt i afdten. Det bliver spændende for drengene at spille mod værtsnationen, helt sikkert en kamp de kommer til at lære meget af.

Og så er der corona...

- Selvfølgelig påvirker corona den her slutrunde, men det vidste vi jo godt, hvordan det ville være. Vi er først og fremmest glade for endelig at spille nogle landskampe igen. For vi skal også huske, at nogle af de her drenge har ikke spillet særlig mange håndboldkampe det sidste års tid. Så de er meget glade for endelig at kunne spille nogle kampe igen, fortæller Arnór Atlason til Ubold.

Generation 24