Bagspiller forlænger med Nordsjælland Håndbold

Matias Campbell tilføjer to år til kontrakten med Nordsjælland Håndbold, så han bliver til 2026

Nordsjælland skriver følgende om forlængelsen:

Matias Campbell har været i klubben siden 2019, men er langt fra færdig med at optræde i den lysegrønne trøje. Derfor har Matias Campbell valgt at føje to år mere til sin kontrakt.

- Nu har jeg været her i fem år, så det taler lidt sit eget sprog, at jeg har valgt at forlænge. Jeg er utrolig glad for at være her og være en del af NH-projektet. Jeg synes, at klubben har et spændende setup og så hjælper det også, at der hele tiden sker noget rundt omkring i klubben. Senest med Team Red Performance, der er kommet ind i ejerkredsen.

- Jeg håber på, at jeg får en endnu større rolle på holdet næste år. Samtidig ønsker jeg også at udvikle mere på mit angrebsspil og til det, er jeg sikker på, at Nordsjælland Håndbold er det rigtige sted at være.

En enorm værdifuld spiller
Den kommende cheftræner Laurids Søgaard ser også frem til fortsat at kunne råde over Matias Campbell i truppen næste sæson.

- Campbell er blevet en enorm værdifuld spiller i Nordsjælland Håndbold, hvor han særligt i defensiven, kontraspillet og vores 7-mod-6 har trukket et virkelig stort læs. Desuden har han en rigtig god flair for spillet og bidrager konstant til den faglige dialog og sparring på holdet. Derfor er vi naturligvis glade for, at han – med stor tiltro til projektet – har valgt at forlænge hans kontrakt i Nordsjælland Håndbold.

- Campbell kom i en tidlig alder ind på ligaholdet i Nordsjælland, men er jo stadig relativt ung. Således er der også en del områder, hvor vi i fællesskab håber på, at vi kan flytte ham yderligere. Jeg synes særligt, at han i indeværende sæson er lykkedes med at få en større fysik og hårdhed i sit defensive arbejde, mens projektet fremover er – fortsat – at flytte på hans fysik og ligeledes forløse ham yderligere i hans angrebsspil – to ting som vi oplever, er indbyrdes afhængige.

Generation 24