Bang tilbage til HØJ

Victor Bang, årgang 99, skifter fra GOG til HØJ Elite i 1. division

HØJ Elite skriver følgende på sin hjemeside:

Klubbens nye unge målmand Victor Bang tilbragte mange af ungdomsårene i HØJ men tog som U16 spiller på idrætsefterskole i Oure og er i øjeblikket ved at afslutte tre år på gymnasiet der, samtidig med at han spiller håndbold i GOG, hvor han er fast mand på klubbens 2. divisions hold.

Victor Bang har desuden deltaget i 3 slutrunder med danske ungdomslandshold. Om sin tilbagevenden til HØJ siger Victor Bang selv:

 Jeg glæder mig til at komme tilbage til HØJ, hvor jeg altid har været glad for at være, og hvor jeg kender mange allerede. Jeg har sportslige ambitioner, der rækker ud over 2. division, og jeg tror selv på, at jeg kan gøre en god figur og ikke mindst udvikle mig endnu mere; jeg er jo vant til et seriøst og ambitiøst træningsmiljø fra GOG, hvor man træner på tværs af årgangene og bliver udfordret.

Cheftræner Jesper Fredin glæder sig over tilgange af Victor Bang, der skal erstatte ingen ringere end Peter Nørklit.

- Victor er allerede i en ung alder en meget dygtig målmand, der går en spændende fremtid i møde. Han er godt skolet gennem flere år i både GOG og landsholdsregi, og tiden er kommet til, at han skal vise, hvad han kan i 1. division.

- Han er en rolig målmand, der er dygtig til at læse skytterne, og han udmærker sig ved hurtige og skarpe igangsætninger, som vi gerne skulle lukrere på i fremtiden. Victor har et kæmpe potentiale, og jeg glæder mig meget til at skulle indlemme ham i vores miljø og arbejde med ham i hvert fald de kommende to år, lyder det.

Generation 24