Bjerringbro-Silkeborg forlænger med Oliver Larsen

Keeperen bliver i BSV i endnu en sæson - mindst

BSV skriver følgende i en pressemeddelse:

Det 19-årige målmandstalent Oliver Larsen har skrevet under på endnu en kontrakt med elitehåndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg. Kontrakten gælder til sommeren 2020.

- Det er dejligt at få fremtiden på plads og at få bekræftet fra klubbens side, at de stadig tror på mig, siger Oliver Larsen.

- Jeg vil gerne fortsætte min udvikling og forhåbentligt også få nogle chancer på banen, siger han om sine forhåbninger til den kommende sæson.

- Oliver vil næste år være en nøgleperson for vores U19-hold, og vi kan have store forventninger til, at han også i næste sæson vil blive en af U19-ligaens mest talentfulde målmænd. Oliver er meget seriøs og træner hver dag for at blive så dygtig, han kan, og han går altid til opgaverne med et imponerende engagement, siger Bjerringbro-Silkeborgs træner Peter Bredsdorff-Larsen.

- I de seneste sæsoner har Oliver været en del af ligatræningen i større og mindre perioder, ligesom han har været på holdkortet til kampe i både ligaen og Champions League. Vi håber, at vi i løbet af den kommende sæson vil se Oliver mere og mere til ligaholdets træninger og kampe, således at han kan fortsætte sin positive udvikling og vænne sig til opgaverne i håndboldligaen, siger træneren.

Oliver Larsen optræder også på U19-landsholdet, der netop er blevet indkaldt til træning og efterfølgende turnering i Ungarn i april.

- Det er fedt at få lov til at repræsentere Danmark igen, og det er en bekræftelse for mig at få at vide, at jeg er blandt toppen og kan finde ud af det, jeg gør, siger Oliver Larsen.

Generation 24