Bjerringbro-Silkeborg forlænger samarbejdet med talentchef

Søren Fisker, der er talentchef for Bjerringbro-Silkeborgs U19-hold, har lavet en ny to-årig aftale med klubben, og samtidig udvides samarbejdet omkring U19, så også ØBG er med

Bjerringbro-Silkeborg, Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH fortsætter og styrker talentsamarbejdet ved at invitere ØBG med ind i det succesfulde samarbejde, som Søren Fisker står i spidsen for.

I den kommende sæson vil han og resten af teamet fortsætte med at udvikle U19-setuppet.

- Det gør vi ved at prioritere udviklingen af seniorkompetencer, som skal understøtte spillernes langsigtede udvikling. Vi vil fortsætte udviklingen af et stærkt træningsmiljø, hvor spillernes individuelle kompetencer vil være i centrum, og hvor vi også skal forsøge at gøre spillerne fysisk klar til livet som seniorspiller, fortæller Søren Fisker.

I øjeblikket arbejder vi med at få etableret et setup, der passer til den store mængde af lokale talenter, der er i Bjerringbro og Silkeborg. Udover en masse forberedelse er næste skridt nogle åbne træninger i maj-måned, hvor vi skal have nogle gode træningspas og desuden have afdækket, hvordan truppen ser ud i den kommende sæson,” siger talentchefen.


Talentmassen er enorm

- Der er ingen tvivl om, at talentmassen i Bjerringbro og Silkeborg er enorm. Den udvikling skal vi fortsætte, og ambitionen er naturligvis at levere spillere til Bjerringbro-Silkeborgs ligahold, siger Søren Fisker.

Det er dog svært at gå direkte fra U19 og ind på ligaholdet, og derfor er ambitionen også at levere spillere til de lokale seniormiljøer, hvor Søren Fisker håber, at spillerne kan bidrage til stærke træningsmiljøer, der kan øge chancerne for at udvikle den næste lokale BSH-spiller.

Opgaverne som talentchef i Bjerringbro-Silkeborg har fra dag ét været enormt spændende, siger Søren Fisker, og han glæder sig derfor meget til at fortsætte arbejdet med de lokale talenter i de næste to sæsoner:

- Jeg vil fortsætte med at gå ydmygt til opgaven og arbejde hårdt for, at vi kan lave et af landets stærkeste talentudviklingsmiljøer.

Direktør roser samarbejdet mellem de lokale klubber

Jesper Schou, der er direktør i Bjerringbro-Silkeborg, roser samarbejdet og glæder sig over, at både samarbejdet og Sørens gode arbejde fortsætter.

- Det glæder os, at vi med en forlængelse af samarbejdsaftalen med klubberne og med Søren som talentchef viser, at vi står sammen om en fortsat udvikling af det tilbud, vi kan tilbyde de bedste og mest træningsvillige U19- drengespillere, siger Jesper Schou.

Fakta

Søren Fisker kom til Bjerringbro-Silkeborg fra en stilling som dameligatræner i Aalborg, og han har tidligere blandt andet arbejdet som fysisk træner for ungdomsspillerne i Århus Håndbold. Udover træningen af Bjerringbro-Silkeborgs U19-drenge er Sørens opgave at skabe yderligere fokus på talentudviklingen af drengespillere i området omkring Silkeborg og Bjerringbro.

Søren Fisker har også selv aktiv erfaring fra herreligaen, hvor han spillede for Randers HH, da Bjerringbro-Silkeborg spillede mod dem nogle sæsoner tilbage.

Generation 24