Bjerringbro-Silkeborg skriver med ungt talent fra egne rækker

Den 18-årige venstre back Magnus Rahbek Sand har skrevet under på en kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg for de kommende tre sæsoner

- Magnus Rahbek Sand er en af vores unge lovende talenter, som kommer ud af vores talentarbejde i BSH-konceptet. Han har haft ungdomsår i Silkeborg-Voel KFUM og fortsatte efterfølgende i BSH Ungdom, hvor han i dag er blevet en af de helt store profiler, siger Michael V. Knudsen, sportslig ansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg Håndbold og fortsætter:

- Ved sommerens EM-slutrunde for Y-landsholdet var Magnus stærkt spillende, så det er en spiller, vi ser et stort potentiale i, og som bliver spændende at se, hvordan han udvikler sig de kommende år. Selvom Magnus kun er 1. års U19, har han allerede haft debut og scoret sine første mål for vores ligahold – disse vil vi helt sikkert se flere af de kommende år.

Kontrakten betyder rigtig meget for den unge bagspiller, og han er meget stolt af den.

- Det er et skridt i den rigtige retning, og jeg er virkelig glad for, at det skridt bliver taget her i Silkeborg. Bjerringbro-Silkeborg er og har altid været en af de storklubber, jeg har drømt om at spille for. Derfor er jeg virkelig glad for at få chancen for at slå igennem her i Silkeborg, siger Magnus Rahbek Sand.

- Min helt store drøm er at repræsentere Danmark til slutrunder rundt om i verden. Men jeg drømmer samtidig også om at slå igennem i dansk håndbold, og det håber jeg bliver her i Silkeborg, lyder det fra venstrebacken.

FAKTA:

Navn: Magnus Rahbek Sand

Født: 16.07.2004 (18 år)

Højde: 195 cm

Vægt: 94 kg

Position: Venstre back

Y-landskampe: 9

Mål: 19

BSH-kampe: 3

Mål: 2

Kontrakt: fra sommeren 2023 til sommeren 2026