BSV-talent rykker til Lemvig

Lemvig-Thyborøn Håndbold fortæller følgende:

Lemvig-Thyborøn Håndbold har indgået en 3-årig aftale med det 19-årige playmakertalent, Christian Holm, som kommer til klubben fra Bjerringbro-Silkeborg.

I sidste uge kunne LTH præsentere Nicolai Pugholm Hvid og Casper Ebbesen til den kommende sæsons trup, og hvis man begyndte at tælle efter, stod det klart, at man manglede en playmaker før næste sæsons trup var komplet. Den sidste brik i det puslespil er faldet på plads i dag, hvor man kan præsentere Christian Holm som ny spiller i klubben.

Christian Holm har i denne sæson været en del af Bjerringbro-Silkeborgs ligamandskab, men tager efter denne sæson turen vestpå til Lemvig-Thyborøn, hvor han håber på at få en større rolle.

- Jeg har valgt at skifte til LTH som det næste skridt i min håndboldkarriere for at udvikle mig som ligaspiller. Jeg håber på at kunne bidrage til at cementere klubbens position i dansk tophåndbold. Personligt håber jeg på at få større ansvar på banen offensivt såvel som defensivt, udtaler Christian Holm.

Og fortsætter:

- Jeg ved at Lemvig-Thyborøn er en klub, som kan hjælpe unge spillere med at udvikle sig, hvilket jeg føler, er et godt match for mig. Mit indtryk af truppen er, at den er godt sammensat af unge sultne spillere kombineret med erfarne kræfter.

Hos cheftræner, Anders Thomsen, er der stor glæde over, at det er lykkedes at lave en lang aftale med et talent af Christians kaliber.

- Vi er rigtig glade for, at vi har fået etableret et langsigtet samarbejde med den unge BSV-playmaker. Christian Holm er en spændende ung spiller, som vi i LTH har store forventninger til, og vi håber, at vi kan skabe et forløb med Christian i lighed med det forløb som også den tidligere BSV-spiller, Jonas Gade, har været igennem. Christian har uden tvivl nogle interessante egenskaber i begge ender af banen, men specielt hans evner i duelspillet er noget af det, som vi ser muligt at implementere i vores angrebsspil, lyder det fra LTH-chefen.

Spillersponsoratet på Christian Holm er allerede afsat til Torben Hauskov, som har været med til at gøre det muligt at tilknytte BSV-playmakeren.

Vi byder Christian hjertelig velkommen i LTH, og han fuldender derfor den trup, som til næste sæson skal forsøge at overleve i landets bedste håndboldrække.

Generation 24