Camilla Pytlick skifter til Fredericia HK

Fredericia HK skriver følgende på sin hjemmeside:

Først på ugen kunne vi meddele, at to af vores egne har valgt at fortsætte til den kommende sæson. Nemlig vores to venstrefløje. Nu kan vi så meddele om en spændende tilgang til den kommende sæson. Camilla Pytlick har valgt at forsætte sin seniorkarriere i Fredericia Håndboldklub.

Cheftræner Mikael Jensen glæder sig:

- Jeg er utrolig glad og stolt over, at Camilla har valgt Fredericia som sit næste step, vi har haft en god dialog om hvordan setup og miljøet er i klubben, samt omkring 1.divisionsholdet. Camilla passer rigtig godt ind, både på det område, at vi rigtig gerne vil arbejde med de unge spillere, spillere der er sultne efter at prøve sig selv af, være et sted hvor de kan få masser af ansvar, trods en ung-senioralder.”

Trods sin unge alder har Camilla Pyklick prøvet en del på diverse ungdomslandshold, samt haft ugentlige træningspas med ligaholdet i HC Odense hvor hendes far Jan Pytlick er cheftræner. Camilla kommer til at have sin daglige gang i Fredericia, følge alle træningspas, men netop de ugentlige træningspas i HC Odense fortsætter Camilla med i den kommende sæson. Hun har valgt at flytte til Odense, hvilket giver mulighed for et setup, der kombinerer det bedste fra ligatræning med kampe i 1. Division. 

Mikael Jensen fortæller: 

 - Camilla er en rigtig dygtig playmaker med en en rigtig god spilforståelse. Hun er særlig dygtig i sit samspil med stregen, og så er hun samtidig rigtig godt skydende. Camilla kommer med en fantastisk håndbold opdragelse i bagagen fra alle sine år i GOG. Som jeg er sikker på, at vi vil få gavn af alle sammen. Nu bliver opgaven, at vi skal have lagt lag på Camillas defensive spil og så skal hendes spidskompetencer i angrebet gøres endnu bedre. Jeg ser det også som en blåstempling af projektet omkring damehåndbolden i Fredericia, sidste sæson lærte vi alle en masse om tilværelsen i 1. Division og fik en masse erfaring med os.

Camilla Pytlick vil udvikle sig i Fredericia

- Jeg så Fredericia som en oplagt mulighed for at komme ud og blive udfordret endnu mere, og set på med lidt andre øjne. Jeg har nu spillet i GOG i stort set alle mine ungdomsår og følte det var nu, at jeg skulle tage skridtet videre og forsøge mig på et hold, der har klaret det godt i toppen af 1 division. Mit mål med at prøve kræfter i en ny klub, er at udvikle mig som håndboldspiller og der tror jeg Fredericia, er det helt rigtige for mig. Det, at der er så dygtige trænere og spillere gør, at jeg håber på, at kunne suge en masse nye ting og en masse erfaring til mig, siger Camilla Pytlick og slutter:

- Fredericia er en rigtig god klub for mig, fordi klubben er meget ambitiøse omkring træning, men også viljen til at nå langt og udvikle spillere.Jeg glæder mig derfor rigtig meget til at blive en del af holdet og lære dem alle at kende.


Spillerfakta: 

Camilla Bogetoft Pytlick
19 år
Fødselsdag d. 6/11-1997
Bosat på Thurø
Går på Oure Kostgymnasium i 3.g (STX)
Flytter til Odense til sommer