Christian Termansen skifter til Ribe-Esbjerg

Han kommer til med 20 U-landskampe i bagagen

Ribe-Esbjerg HH fortæller følgende:

I 2022 skrev Aalborg Håndbold en 2-årig kontrakt med det dengang 18-årige venstrehåndede talent Christian Termansen, der i første sæson spillede 20 nationale og internationale kampe for Aalborg. I denne sæson har Christian været udlejet til Skive. Han glæder sig til flytningen sydpå:

- Jeg ser skiftet som det helt rigtige for mig. Ribe-Esbjerg HH har et fedt set up - og jeg er sikker på, at jeg får mulighed for at udvikle mig endnu mere. Jeg ser frem til at gøre mit yderste for at være med til at opfylde klubbens målsætning.”

Anders Thomsen vurderer, at Christian Termansens potentiale matcher rigtigt godt til den profil, REHH var på udkig efter:

- I rekrutteringsprocessen har der været en høj vægtning af den personprofil, som truppen skulle suppleres med. Christian har fra de første samtaler været meget tydelig på, hvad han vil. Han er på trods af sin unge alder meget reflekterende og afstemt med, hvad der kræves af ham for at nå de ambitioner, som han og vi deler. Med erfaring fra miljøet omkring Aalborg Håndbold og U21 landsholdet, så ankommer Christian med en velfyldt rygsæk.

- Jeg er overbevist om, at Christian kommer til at falde godt ind i det DNA, som vi konstant arbejder for at REHH skal bygges op omkring. I forhold til de spillemæssige kvaliteter, så kommer han til at tilføre vores angrebskoncept offensive kompetencer på både skuddet og specielt på brudspillet. Jeg er overbevist om, at vi sammen med Christian kan være med til at forløse hans potentiale – på samme vis som vi er lykkedes med hos andre af vores spillere, der har været forbi talentmiljøet i Skive fH.

Ribe-Esbjerg HH og Christian har indgået en 2-årig aftale for 2024-26.

Generation 24