Claus Dalgaard-Hansen bliver kredstræner

Den tidligere DHF-talentansvarlige skal træne drenge årgang 04 og 05

Claus Dalgaard-Hansen, der tidligere på årets stoppede som talentansvarlig og ungdomslandsholdstræner hos DHF, bliver nu kredstræner.

- Jeg har sagt ja til at blive kredstræner på drengesiden i Kreds 3. Bjørn Sommer, som jeg kender rigtig godt fra flere sammenhænge ringede, og naturligvis kunne jeg ikke sige nej. Det handler om begge årgange, altså 03 og 04, fortæller Claus Dalgaard-Hansen og tilføjer:

- Når jeg ikke længere er at finde hos DHF, handler det jo ikke om, at jeg ikke længere interesserer mig for talentudvikling. Jeg brænder for at gøre en forskel for spillerne og for sporten. Og samtidig er det lidt sjovt at være tilbage der, hvor det hele begyndte for 20 år siden på Sjælland.

Du skal træne efter nogle retningslinjer, du selv har skrevet?

- Ja, det bliver interessant at komme om på den anden side, siger Claus Dalgaard-Hansen og ler.

Claus Dalgaard-Hansen er i dag tilknyttet ISI Idrætsskolerne i Ikast, hvor han blandt andet underviser på højskoledelens håndboldtrænerlinje.

- Jeg kommer til at tage nogle af eleverne fra ISI med som hjælpere til kredstræningerne. Det er en rigtig fin mulighed for dem at skifte bekendtskab med talentsystemet, både hvis de selv får spillere med på et tidspunkt, eller hvis de selv får lyst til at være kredstrænere, siger han.

 

Generation 24