Claus Hansen havde fin JM-oplevelse i Skanderborg

I sidste weekend var Claus Hansen, U19-landstræner og DHF-talentansvarlig på drengesiden, i Skanderborg for at se JM for 2. divisionshold i U16-rækken. Det var en fin oplevelse, konstaterer han.

- Jeg fik mange ting med mig hjem. Jeg fik genset nogle spillere fra Iagttagelsesstævnet i Tønder, men fik også set en gruppe spillere, jeg ikke har set før. Det er vigtigt, at vi fra DHFs side ikke kun ser på spillerne i den bedste række, for 2. division rummer både mange førsteårs spillere, der mangler lidt på fysikken, men her huserer desuden de lidt skæve typer, der kan noget på egen hånd. De typer jeg savnede tidligere på året i Tønder, udtaler Claus Hansen og tilføjer:

- En spiller som Stefan Hundstrup fra BSV, der er en landets absolut bedste venstre fløje, spillede for eksempel også på andetholdet i GOG som førsteårs U16, så løbet er ikke kørt, fordi man ikke lige spiller i 1. division eller ligaen. Jeg så jo også selv to spillere fra talenttræningen hos Skanderborg, fortæller Claus Hansen.

Han deler desuden roser ud til flere trænere.

- Det var dejligt at se nogle unge trænere fra TTH være rigtig dygtige til at bruge bænken, selvom spilletiden var begrænset og resultatet naturligvis er vigtigt. Desuden letter jeg på hatten for AGF/Vibys Kim Adamsen, der normalt træner førsteholdet, men sender et utrolig stærkt signal til spillerne i andetholdstruppen ved at være med i Skanderborg. Jeg tror, det er utrolig vigtigt, at førsteholdstrænerne er synlige omkring andet holdene, hvis disse spillere skal bevare motivationen, siger Claus Hansen.