Claus Hansen: Meget lavt bundniveau

Efter dagens overraskende nederlag mod Bahrain på 31-35 er landstræner Claus Hansen helt klar i mælet.

- Vi kan ganske enkelt ikke være vores præstation i dag bekendt, vi - først ledere og primært mig samt spillere - har ansvaret for, at intet fungerer i dag. Cifrene taler sit eget sprog, vores defensiv fik aldrig løst de udfordringer Bahrain mødte os med og vi begår ganske enkelt alt for mange fejl undervejs i kampen, fortæller en meget, meget skuffet landstræner.

- Nu skal vi have snakket tingene godt igennem i aften og så skal vi se en trodsreaktion i morgen mod Sverige, vi vil slås så blodet sprøjter. Det bliver ledertruppens helt store opgave at få skabt mere tillid og tryghed til egne evner i spillertruppen. De her drenge rummer så meget mere end de indtil videre har vist hernede, men det kræver, at vi forstår alvoren og er klar til at trække i arbejdstøjet, siger Claus Hansen. 

Herre U19 var i dag uden Mathias Gidsel på grund af sygdom, men håber, at han bliver klar til morgendagens gyser mod Sverige.

Danmarks målscorere mod Bahrain: Emil Lærke 10, Nikolai Vinther 6, Emil Jakobsen 5, Frederik Hansen 3, Lukas Jørgensen 2, Moussa Lihn Dembele 1, Bjarke Nybo Jørgensen 1, Anders Agger 1, Jeppe Hauskov 1, Jens Dolberg Plougtrup 1.