Claus Hansen: Rigtig god sommerlejr

Der er plusser over hele linjen, når Claus Hansen sætter ord på drengenes DHF-sommerlejr i den netop overståede weekend.

- Jeg har både set nogle engagerede og dedikerede drenge og trænere, hvor sidstnævnte havde sat nogle træninger sammen, så ingen af spillerne følte, at de bare var et lille tandhjul i en større maskine, siger Claus Hansen og fortsætter:

- Vi stod med en gruppe spillere, der var i fysisk god form og derfor kunne træne to gange om dagen i fem dage. Det var godt at se.

Under lejren blev spillerne introduceret for forskellige former for fysisk træning.

-  Trænerne viste en fin palet af træningsmuligheder frem. Det er vigtigt, at man som spiller ikke bare træner decideret styrketræning, men også får koordinationen, balancen, bevægeligheden og konditionen med. Alsidigheden er vigtig, både for kroppen og motivationen, siger Claus Hansen og roser desuden spillerne for "arbejdet" uden for træningslokalet og banen:

- Spillerne kom godt ud af hinanden, og det er vigtigt, at trivslen i en gruppe samlet så længe er god. Og det er den. Dermed er der også skabt muligheder for, at der opstår venskaber drengene imellem, hvilket er en dejlig sidegevinst!