Corona-nedlukning: HF Mors har sagt farvel til tre U19-spillere

Landsholdsspillere Mads Svane Knudsen er rykket til Skjern

U19-spillerne Mikkel Damgaard, Mikkel Krog og Mads Svane
Knudsen har alle forladt HF Mors for at kunne komme til at spille håndbold.

Både U19-ligaen og seniorernes 2. division er som bekendt lukket ned pga. corona. Og ligatruppen i Mors-Thy Håndbold har en størrelse, der gør, at man ikke kan lukke flere spillere ind i 'boblen', jævnfør DHF's anbefalinger. Det fortæller Jesper Hyldig, formand for HF Mors.

- Det er selvfølgelig en ærgerlig situation at stå i, men vi er naturligvis klar til at hjælpe vores spillere som godt, som vi overhovedet kan. Og vi har fuld forståelse for, at de her talentfulde drenge vil spille noget håndbold, og eksempelvis er Mads jo inde omkring landsholdet, siger Jesper Hyldig.

Mikkel Damgaard er skiftet til Tønder, hvor han er kommet på kontrakt i næste sæson. Mads Svane Knudsen træner i øjeblikket med ligatruppen i Skjern Håndbold, hvor man ikke har fyldt sin 'corona-boble' op.

- Vi håber da på, at Mads og Mikkel kommer tilbage til næste sæson, hvor de er 2. års U19. Men det har vi jo ingen garantier for. Men vi håber, fordi vi jo har en god tradition i forhold til at avle lokale talenter til Mors-Thy Håndbold, siger Jesper Hyldig.

Du kan læse mere om sagen på KunMors.dk i linket herunder. Der er tale om en betalingsartikel.

https://kunmors.dk/hf-mors-talenter-er-skiftet-til-andre-klubber/?fbclid=IwAR2tOpLUpjC7LQ2wTDZfiyb2eNAU9PuK9hydtfuB3lXm35WMTiYOn4ZyRII