DM-arrangører fundet

Og hurra: DM-finalerne for U17 og U19 placeres i to forskellige weekender

Det bliver Skanderborg, der bliver vært for de kommende U17 DM-finaler, mens U19-finalerne placeres i Gudme hos GOG. Og DM-kvalifikationskampene til U17 DM skal spilles i Aars. Det sker på følgende datoer:

U17-kvalstævnet: 13.-14. april.

U17 DM: 27.-28. april.

U19 DM: 4.-5. maj.

At de to DM-stævner placeres på forskellige datoer har længe været et stort ønske fra rigtig mange i håndboldmiljøet - herunder os på Ubold. At det sker nu, sætter Palle Bækby, formand for turneringsudvalget i DanskHåndbold, ord på.

- De to DM-stævner spilles på to forskellige tidspunkter, fordi U19-turneringen er en smule længere i år, men også fordi at vi ved at placere de to stævner på forskellige datoer, giver de U17’ere, der spiludvikler på U19, mulighed for at være med her. Samtidig er der også et sammenfald på trænersiden mellem de to aldersgrupper, siger Palle Bækby.

Han tilføjer, der i evalueringen fra sidste års turnering både fra klubberne og fra DHF Talent var en anbefaling om den model, nu rulles ud.

Vi har fået meget positive tilbagemeldinger på dette fra klubberne, så mit bedste gæt er, at vi nok har fundet en mere langtidsholdbar model her, lyder det fra Palle Bækby.

 

Generation 24