DM-bronze til Fif/Ydun efter nyt drama

GOG måtte for anden dag i træk se sig slået med et enkelt mål

U19 piger DM bronzekamp

GOG/Gudme – FIF/Ydun 23-24 (12-13)

Mål GOG: Anna Bang 6, Annika Solberg 3, Sille Møller 3, Elina Sørensen 3, Mathilde Eggertsen 3, Lea Florin 3, Emilie Ravn 1, Nanna Fog 1.

Mål FIF/Ydun: Mikkeline Kronby 7, Katrine Kristoffersen 4, Agnes Hvidsteen 4, Marthe Nichelsen 3, Ellen Weber 3, Ronya Abrahamsen 1, Nikoline Høgsland 1.

For anden dag i træk måtte U19-pigerne fra GOG gå fra banen med et nederlag på et enkelt mål. Fynboerne måtte nemlig se FIF/Ydun have marginalerne på sin side i et spændende bronzeopgør.

GOG kom foran 5-2, men bagud 5-7. Og efter pausen lignede GOG også et hold, der ville få en medalje – anført af hårdtarbejdende Anna Bang og Annika Solberg samt en stærk Alma Ubbe i målet. Men nej.

Anført af Martha Nickelsen, der igen var virkelig igen, blev FIF/Ydun ved med at hænge på. Og da Mikkeline Kronby viste sig at være uhyre sikker på en længere række af straffekast, så blev kampen lige. Meget sigende nåede begge hold at miste bolden i det sidste minut, hvor GOG var virkelig tæt på at få et straffekast pga. En teknikalitet i forbindelse med en timeout-ønske fra FIF/Ydun.

Til lykke til FIF/Ydun med medaljerne – og kæmpe ros til GOG for to flotte kampe ved DM-stævnet.