DM-optakt: Ajax U18 piger

Optakt til U18 DM for piger fra Ajax København:

I morgen, lørdag den 29/4 drager Ajax Københavns U18 piger til DM Final 4 for U18 hold i Hørve idrætscenter på Vestsjælland. V...i håber meget, at mange glade AJAX folk tager bilen eller toget til Hørve for at støtte op om holdet. Det er kun en time væk og vi ville blive noget så taknemmelige for at se jer.

Pigernes første opgave, lørdag kl. 13:00 er nr. 2 i Jyllands stærke U18 liga, SK Aarhus. SK Aarhus er et hold med flere dygtige spillere. Bl.a. havde holdet 3 spillere med til U18 VM sidste sommer. Udover deres individuelle kompetencer er SK Aarhus et hold, der lever meget af at være gode i forsvaret, have en glimrende keeper og så løber de stærkt, hver eneste gang de får muligheden. Det er værdier og kompetencer vi også selv praktiserer, så umiddelbart er der lagt op en spændende og tæt kamp med en masse dueller i kampen, hvor vi skal vinde de fleste for at opnå drømmen om en DM finale mod enten FCM Håndbold eller rivalerne fra Østligaen Rødovre HK.

Pigerne har arbejdet hårdt i hele sæsonen for at nå DM, og har undervejs i sæsonen udviklet sig meget, både på banen og i styrkelokalet. De glæder sig meget til at vise alt, hvad de kan, og al den udvikling de har opnået i løbet af året. Selvfølgelig skal mange ting gå op i en højere enhed, før det er os der står i finalen, der spilles søndag kl 15:00, men vi tror på det og ser meget frem til at byde de neonfarvede århusianere op til dans!

Kom og hep, vi kæmper for Ajax København!

Jakob Buus Jensen, U18 piger.