DM-optakt: FCM U18 piger

FCM skriver følgende om sine U18-piger, der spiller DM i weekenden_

I weekenden skal der sættes punktum for sæsonen 16/17, når der bliver fløjtet op til årets U-DM. Lørdag byder på semifinalerne, og søndag spilles finalen.

- Vi har glædet os rigtig meget til den her weekend. Ventetiden har været lang, men vi har fået trænet godt, og fået alle 100% klar efter en del småskader sidst på sæsonen, siger cheftræner for FCM U18 Allan Kjær.

I semifinalen venter Rødovre. Fra cheftrænerens side, har der ikke været så meget fokus på modstanderne i optakten, der er blevet holdt fokus på dem selv.

- Jeg tror rent fysisk, er vi stærkere end Rødovre, og så skal vi have en masse tempo ind i kampen. Vores nøgleord for kampen bliver fysik, tempo, tålmodighed og fart i spillet bliver vores fokus. Men aller mest kræver det fuld fokus på os selv, siger cheftræner Allan Kjær og fortsætter.

- Vi skal spille efter det koncept vi har haft igennem hele sæsonen, vi har ikke været ude og opfinde en masse nye ting, vi har justeret på nogle småting, men ellers har vi arbejdet videre med de ting vi er gode til, siger cheftræneren frem mod semifinale kampen.

U18 er det sidste spring inden pigerne bliver senior spillere, så for manges vedkommende bliver det deres sidste ungdomskampe.

- Vi har haft mange træninger, mange kamp, men nu gælder det, den her ene kamp kan afgøre om det har været fiasko eller en succes. Truppen er heldigvis en flok dygtige håndboldspillere, og de har allesammen prøvet og være med til DM før, og spillet flere landsholdskampe, så de kender til det med at spille afgørende kampe. For en del af pigerne bliver det også deres sidste kampe i FCM, og også mine egne sidste kampe, så vi vil selvfølgelig slutte godt af, slutter en meget fortrøstningsfuld Allan Kjær.