DM-optakt: FIF U14 piger

FIF sætter følgende ord på klubbens U14 piger, der i weekenden spiller DM:

Der venter FIF’s U14 Piger en stor opgave, når de i weekenden deltager ved DM i Silkeborg.

Det har været en stor sæson med rigtig mange sejre for pigerne, og den kulminerede på næstsidste spilledag den 26/3 med en kneben sejr på 18-16 over Amager.

Cheftræner Johnny Albertsen fortæller:

- Der har sæsonen igennem været en rigtig god dynamik i gruppen, og vores piger har vist sig at være rigtig stærke til at stå sammen og kæmpe som en enhed.

- Alle piger i truppen har været igennem en stor udvikling i sæsonen, hvor der hele tiden har været kamp om pladserne til træning, og en række meget udfordrende og udviklende kampe mod dygtige modstandere.

- Nu vi vil se om vi kan klemme den sidste energi ud af hinanden og stå sammen, som vi har været så gode til indtil nu.

FIF’s modstandere er de stærke jyske hold HEI og Viby, samt de fynske mestre fra DHG Odense, og dem sætter Johnny Albertsen ligeledes et par ord på.

- HEI, Viby og DHG er alle stærke mandskaber med dygtige trænere og spændende spillere, der har en masse individuelt at byde på. Derfor er det naturligt for os at gå ydmygt til opgaven. Vi er helt bevidste om, at vi ikke selv er topfavoritter til guldet.

- Vi tager derfor weekenden som en oplevelse for livet og håber at få lært en masse. Vi glæder os rigtig meget til at stifte bekendtskab med håndbold fra en anden del af landet.

DM for U14 Drenge og Piger afvikles i denne weekend i Voel-hallen.

FIF's kampe:
Lørdag kl. 09.30 vs DHG Odense
Lørdag kl. 14.45 vs Viby IF
Søndag kl. 12.30 vs HEI