DM U14 drenge Roskilde - GOG

Roskildes fysik blev afgørende mod GOG

U14 drenge DM Roskilde – GOG (14-11) 28-24

Mål Roskilde: Saxo Theilgaard Svendsen 7, Tobias Tombak 7, Marcus Brendstrup 4, Mikkel Skriver Mogensen 4, Zakarias Klarskov Knudsen 3, Andreas Aagren Johansen 2, Carl Gustav Hubbe 1,

Mål GOG: Valdemar Hansen 4, Lasse Vilhelmsen 4, Simon Humlegaard 3, Rasmus Winther 3, Carl-Emil Føns 3, Mikkel Krog Pedersen 2, Victor Christensen 2, Tobias Have Fuglsang 1, Peter Høholt Johnsen 1, Marcus Bramsen Joensen 1.

Efter en rigtig god håndboldkamp med gode individuelle præstationer kunne Roskilde går fra banen i den første DM-kamp for U14-drenge med en sejr på 28-24 – en sejr der vel var mere sikker, end cifrene antyder.

Efter  en lige indledning trak Roskilde nemlig fra midtvejs i 1. halvleg og førte 14-11 ved pausen. Efter denne blev føring udvidet i en sådan grad, at der aldrig blev tvivl om udfaldet.

Roskilde er markant stærkere end GOG rent fysisk, og det kunne ses undervejs. GOG forsøgte sig godt nok med både hurtige fødder og hoveder, men forskellen blev aldrig udlignet.

Kampen bød på hele 17 forskellige målscorere – med dagens scoringsdetalje leveret af Roskildes Saxo Theilgaard Svendsen, der kronede en fremragende kamp med en flot gevindscoring i 1. halvleg.

Også ros til GOG-keeper Peter Markmann Møller for at blive sendt på banen efter tid i 1. halvleg for at forsøge at redde det straffekast. Det gjorde Møller med en fremragende attitude.

Roskildes playmaker Marcus Brendstrup gjorde det særdeles godt og blev kåret til kampens spiller.