DM U14 piger Køge - Løgstør

Løgstør var tæt på vildt comenback - men tabte med 4 pinde

U14 piger DM Køge – Løgstør 23-19 (16-8)

Mål Køge: Felippa Nedovic Larsen 7, Stine Caroline Friss 4, Anne With Johansen 4, Laura Testrup 2, Mathilde Rolighed 2, Selma Maria Overgaard 2, Ida Marie Wrang Nielsen 1, Sara Affeldt (keeper) 1, Sofie Laursen 1.

Mål Løgstør: Caroline Søgaard 8(2), Olivia Hauerslev 4, Malou Pedersen 2, Laura Agesen 2, Silke Hjelmager 1, Ingeborg Christensen 1.

Løgstør var forholdsvist tæt på at lave en vildt comeback mod Køge, men sjællænderne fik redet stormen af og kunne forlade banen med en sejr på 23-19.

Ved pausen førte Køge hele 16-8 efter en halvleg, hvor Stine Caroline Friss og Felippa Nedovic Larsen førte an på et hold, der ikke have problemer med at spille sig til målchancer – og udnytte dem.

Problemer havde Løgstør til gengæld. Hovedårsagen var en meget lang række af kendelser, især for skridt, der gik mod jyderne. En række af disse kendelser var bestemt diskuterbare.

Foran med 8 inden de sidste 25 minutter lignede Køge en sikker vinder, men så stemplede Løgstør og især Caroline Søgaard ind. Søgaard scorede hele otte mål i løbet af de sidste 25 minutter og var med til at bringe sit hold så tæt på Køge, at der reelt var point inden for rækkevidde. Men Køge, der så halvtrætte og rådvilde ud, klarede sig via vigtige redninger af keeper Sara Affeldt, der også straffede Løgstørs 7 mod 6-spil med en scoring fra eget mål.

Løgstørs Olivia Hauerslev, der sled og slæbte i begge ender af banen, blev kåret som kampens spiller. Holdkammeraten Caroline Søgaard og Køges Felippa Nedovic Larsen må være kommet på de to næste pladser.