Efterskolen PLAY viser stolt håndboldlinjen frem

Efterskolen PLAY slår dørene op, og vi inviterer alle til Efterskolernes Dag, hvor man kan opleve en innovativ efterskole og vores kvalitetssikrede håndboldlinje

Teksten er leveret af Efterskolen Play.

Men hvem er Efterskolen PLAY?

Efterskolen PLAY er en ny efterskole, som åbner i Grindsted til august 2023. På denne nye efterskole vil vi gentænke den traditionelle læringsstil og inkorporere en legende tilgang til både undervisning og interesser.

Efterskolen PLAY vil blandt andet gennem leg forsøge at udvikle elevernes interesser, men samtidig også, i forsøget på at gøre eleverne klogere på sig selv og hinanden, prøve at udvide elevernes horisont. Derfor er nysgerrighed en kærkommen egenskab hos os, hvor eleverne får rig mulighed for at fordybe sig i deres egne interesser eller prøve kræfter med nye. Efterskolen er
eksamensfri, og dermed kan eleverne bruge 10. klasse til at fokusere på netop det, de brænder for.

Kreativ kvalitetshåndbold
En af de helt store interesser, som eleverne kan fordybe sig i på vores efterskole, er håndbold. Her vil vores innovative læringsstil også spille en væsentlig rolle, hvor fokuseret træning kombineres med kreativitet og leg. Vi tror på, at en legende tilgang til træningen vil fastholde elevernes motivation, men vi tager også legen alvorligt. Den er ikke blot vejen til fornøjelse, men også til de
færdigheder, der skal til for at gå hele vejen til øverste niveau.

Vores håndboldlinje ledes af Jacob Vinholt, der er tidligere professionel håndboldspiller og nuværende træner for Grindsteds 1. divisions herrer. Dermed er kvalitetstræning garanteret. På håndboldlinjen vil der blive trænet og udforsket næsten hver dag, og derfor er vores linje perfekt til den ambitiøse håndboldspiller.

Eleverne, der vælger at prøve kræfter med håndboldlinjen, får tilrettelagt en træning ud fra
elevens individuelle udgangspunkt og ambitioner. Dermed har vi plads til enhver, som blot har mod på at udvikle sig – ikke kun på håndboldbanen, men også udenfor banen, da der udover de fysiske færdigheder også vil blive arbejdet på de mentale og sociale. Dette skal sikre, at vores elever ikke blot udvikler sig som sportsfolk, men også som mennesker.

Vækker dette din interesse, kan du læse nærmere om vores håndboldlinje her:


efterskolenplay.dk/linjer/haandbold/


Vi inviterer alle til Efterskolernes Dag
Det vil være muligt at opleve vores nye, innovative efterskole til Efterskolernes Dag, søndag den 25. september mellem kl. 13 og kl. 17. Til denne store dag inviterer vi alle interesserede. De fysiske rammer er stadig under ombygning, men vi kan forsikre om, at alt andet står klar til at blive præsenteret for de kommende elever. Det vil være muligt at opleve efterskolens spæde start, se skitser og snakke med vores linjefagsansvarlige.

På dagen vil det også være muligt at møde Jacob Vinholt, den ansvarlige for håndboldlinjen, som vil stå klar til at besvare diverse spørgsmål og tage en snak om linjen.


På Efterskolernes Dag åbner PLAY dørene op for alle, og tilmelding er ikke nødvendig. På vores  hjemmeside kan du finde et udførligt program for dagen:
https://efterskolenplay.dk/efterskolernes-dag/.

Se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=6_S0fmISFKk