Emma Ernst stopper i grønt

Karrieren skal genstartes i en anden klub

Skanderborg Håndbold fortælle følgende om Emma Ernsts stop i klubben.

Emma Ernst har i fem sæsoner spillet i den grønne trøje. Først på SHEA og siden som en del af ligatruppen, men efter denne sæson står den på nye udfordringer for Emma.

Emma er et stort talent, og er ligeledes inde omkring udviklingstruppen ved det danske landshold. Desværre har et kompliceret knæ i lange perioder gennem de seneste sæsoner holdt Emma på sidelinjen. Emma har derfor haft et ønske om mere spilletid og at genstarte sin karriere i en ny klub.

Træner Jeppe Vestergaard fortæller:

- Emmas potentiale er indiskutabelt, og når hun har været skadesfri, har hun vist mange eksempler herpå. Desværre har Emma brugt alt for lidt tid på banen gennem de seneste sæsoner. Vi håber alle, at Emma denne gang kan blive på banen og fortsætte sin udvikling. Så vi glæder os rigtig meget til at følge hende fremover

Emma siger selv:

- Jeg vil gerne sig tak til alle for flere gode år i Skanderborg Håndbold. Det har været en lærerig tid, både sportsligt og personligt. Klubben vil altid betyde noget for mig. Alle de folk, der støtter op omkring holdet, har gjort det til noget helt særligt. Også en særlig tak til mine holdkammerater, der har støttet mig igennem min langvarige skadesperiode. Glæder mig til at besøge Fælleden i fremtiden.

Vi takker Emma for hendes indsats i den grønne trøje og ønsker hende al mulig held og lykke med de nye udfordringer

.

Generation 24