Sine
  • Generation handball

FCM henter trio

onsdag. 12. februar - 2014 af Claus Sonne  | Foto: hfoto.dk


I den kommende sæson skal både Annika Jakobsen, Celine Holst og Ida Lagerbon spiller i FCM, oplyser klubben og fortæller videre:

Annika og Celine bliver begge en del af U18 holdet, mens Ida skal slå sine folder på U16 holdet. Fælles for alle tre er, at de får deres daglige gang på Sportstar College under fanen FCM Håndbold Akademi.

Horsens-pigen Annika Jakobsen, der i øjeblikket er en del af u16 holdet i Skanderborg siger om skiftet til FCM.

- Jeg synes rigtig godt om miljøet i FCM og på Sportstar College. Det er fedt at man kan kombinere skole og håndbold på højt niveau uden, at man skal bruge en masse tid på transport. Jeg glæder mig til, at trække FCM-trøjen over hovedet og forfølge mine mål om, at blive liga- og landsholdsspiller på sigt.

- Den måde, FCM arbejder på, tiltaler mig rigtig meget, og jeg er sikker på, at det kan bringe mig et step højere op med håndbolden. Der er mange gode spillere i klubben, hvilket gør at niveauet er rigtig højt i alle former for træning, og det motivere mig rigtig meget. Jeg glæder mig meget til fremtiden i Midtjylland, udtaler Celine Holst.

Også Ida Lagerbon ligger vægt på rammerne omkring skole og håndbold, som en vigtig del af hendes valg af FCM Håndbold.

- Valget af FCM Håndbold og Sportstar College gør, at min skole kan prioriteres, samt at jeg kan dyrke min håndbold på højt plan uden at skulle bruge en masse tid til og fra træning. I Ikast får jeg det hele inden for 10 min på cykel, hvilket gør at jeg kan bruge mere tid på, at arbejde endnu hårdere for at nå min ambitioner.. Jeg har nemlig lært, at ”hårdt arbejde slår talent, når talent ikke arbejder hårdt nok”. Jeg synes der er et fantastisk set-up i klubben og ualmindelige gode træningsfaciliteter, jeg glæder mig meget til fremtiden i FCM Håndbold, siger Ida Lagerbon

Talentansvarlig Henrik Okkerstrøm siger om trioen:

- Det er fantastisk at kunne tilføre tre så store talenter til FCM Ungdom og til det i forvejen stærke U16 og U18 hold. Det er tre spillere med højt niveau, som alle brænder for at videreudvikle sig og komme så langt med håndbolden som muligt. Tilmed er det tre piger, der har de rigtige værdier i forhold til at spille i FCM Håndbold og besidder de kvaliteter, vi som klub ønsker at satse på. Hele teamet omkring FCM glæder sig til at bidrage til spillernes fortsatte udvikling og kamp for at blive blandt de allerbedste.


Til toppen ↑