FCM-ord på dobbelt guld

FCM Håndbld skriver følgende om de to DM-titler, der blev hentet i weekenden: 

Søndag blev en historisk dag for FCM Ungdom. En dag hvor både U16 og U18 sluttede sæsonen af med DM guld. Klokken 20.30 vendte de midtjyske piger hjem til Ikast, hvor der var arrangeret guldfest i loungen i IBF Arena. 

- Det var den fedeste tur hjem, at både U16 og U18 har vundet DM, har været så fedt, siger en smilende Michala Møller. 

FCM U16 stod over for Skanderborg i kampen om guldet. To hold, der kender hinanden indbyrdes godt. Finalen startede tæt, men til sidst fik de yngste hunulve tilkæmpet sig en pauseføring på 15-13. 

Hunulvene gik et gear op i anden halvleg, og med et kvarter tilbage af kampen var den allerede afgjort. Finalen blev vundet 33-30. 

- Vi spiller en tæt første halvleg, og så trækker vi fra i starten af anden halvleg, og kommer foran med ni mål. Men til sidst bliver det hele lidt hektisk, men vi får alligevel det kørt hjem, siger Michala Møller, og hendes holdkammerat Emilie Steffensen tilføjer:

- Det var en sindssyg finale i mellem os, der stod 2-2 indbyrdes inden finalen. Super fedt, at vi så vandt den store finale, siger en glad Emilie Steffensen. 

Sæsonen er nu slut, og pigerne har fået et minde for livet. 

- Det betyder utrolig meget, nu har vi alle sammen en fælles ting, vi kan altid kigge på den medalje og huske tilbage på en fantastisk tid med de her fantastiske holdkammerater, slutter Emilie Steffen, på vej videre til guldfest. 

FCM U18 mødt Ajax i deres DM finale kamp, en kamp som var blevet udnævnt til at blive en helt tæt finale. Men de unge hunulve styrede kampen fra første fløjt, og kom hurtigt i front 9-2. Ajax kom aldrig ind i kampen igen og finalen blev vundet sikkert 34-20.

- Vi gik ind til kampen og troede, at det vil blive en hård kamp, en lige kamp, en svær kamp. Vi kom til kampen med troen på os selv, og vi er et godt hold. Vi spillede super godt, vi spillede med tålmodighed, som aftalt. Vi spillede sammen som et hold, vi gjorde hinanden gode, siger Laura Jensen. 

U18 er det sidste step inden man bliver senior spiller, så mange af pigerne skal videre på deres håndbold rejse. 

- Det betyder alt, det er det her vi har kæmpet hele sæsonen for. Det her er den største og sidste oplevelse for holdet. Vi er mega stolte over os selv. Mange bliver senior spillere, andre skifter klub, så det er noget vi sætter pris på at vi har vundet sammen, slutter en glad Laura Jensen.