Oure
  • Hellebjerg

FCM ser frem til Ligaen

tirsdag. 02. december - 2014 af Claus Sonne  | Foto: FCM


U18 pigerne fra FC Midtjylland har knusende sikkert spillet sig i den kommende Liga, og det er reelt kun Sønderjyske, der har været i stand til at drille FCM'erne lidt. Så det har ikke været i kampene, at spillerne har fået store mængder af "det udviklende pres". Det er til gengæld kommet til træning.

- Vi træner fantastisk godt til hverdag, hvor vi træner med blandt andet vores U20 hold (2. div.), som tæller mange af de spillere, der var med til, at vinde U18 DM i sidste sæson. De presser os på alle parametre: Fysik, fart osv., fortæller cheftræner Henrik Okkerstrøm og siger videre:

- Ydermere træner fire af U18 spillerne med seniorligaholdet hver uge. Så hver spiller bliver i ugens løb matchet på det niveau, der er dem gavnligt. Det betyder, at vi i træningstimerne får vi alt det modstand, vi kan ønske os, hvilket også er det vigtigste for os, da mængden af træninger er så meget større end kampdelen.

Ubold: Og så hedder målet vel en ny DM-titel?

- Nej, siger Henrik Okkerstrøm:

- Målet for ligaen er, at vi spiller med om de to øverste pladser, der giver adgang til slutspillet. Jeg tror, det bliver et rigtig tæt løb mellem Skanderborg, Randers, TTH/Viborg og os selv. Måske med Skanderborg og TTH, hvis de altså kommer videre, lidt foran lige nu, da deres hold er meget fysisk stærke, og de bærende spillere er andenårs, hvor vi og Randers er hold med rigtig mange førsteårs, fortæller han og sætter også det langsigtede mål på:

- Ud over resultaterne, så er det altoverskyggende mål jo at sende flere spillere tættere på drømmen om seniorligahåndbold og allerhelst i FC Midtjylland.


Til toppen ↑