FCM-talent på nye eventyr

FCM Håndbold skriver følgende i en pressemeddelese:

Den midtjyske venstreback Louise Ellebæk stopper i klubben efter indeværende sæson. 

I 2014 tjekkede Louise Ellebæk i en alder af 16 år ind på Sportsstar College i Ikast, og hendes udvikling tog hurtigt fart. I 2016 debuterede den unge Mors-pige på FCM’s førstehold, og siden har hun været en del af ligatruppen. Den rolle har hun udført godt, men fra næste sæson venter der Louise Ellebæk nye udfordringer. 

- Vi har været rigtig glade for at have Louise i klubben. Hun er et produkt af samarbejdet med Sportscampus Ikast-Brande og har gjort det rigtigt godt. Hun stopper i FCM-trøjen næste sæson, og vi ønsker Louise al mulig held og lykke med den fremtidige karriere. Indtil da glæder vi os over at have hende på holdet resten af sæsonen, siger direktør Jakob Mølgaard Christensen.   

Indtil videre er det blevet til otte ligamål fra den 19-årige venstreback i indeværende sæson.

Og ... den nye klub bliver Silkeborg-Voel, der skriver følgende:

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at stortalentet Louise Ellebæk spiller i Silkeborg-Voel fra næste sæson.

19-årige Louise Ellebæk skifter fra FCM til Silkeborg-Voel, hvor hun spiller de to kommende sæsoner. Det er et ungt stortalent, som Silkeborg-Voel får glæde af og hun var i sommer blandt andet med U19-landsholdet til slutrunde. Cheftræner Jakob Andreasen spår hende til at blive en del af A-landsholdet i fremtiden. Derfor glæder det ham, at Louise Ellebæk bliver en del af truppen i Søhøjlandet.

– Vi henter en ung spiller, der er den bedste i sin årgang. Louise Ellebæk er en meget stærk skytte på venstre back, som jeg er sikker på kan byde ind med meget godt på holdet. Hun har gang i en god udvikling, og det er jeg sikker på vil fortsætte. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at hun bliver en profil i ligaen på sigt, siger Jakob Andreasen.

Også Louise Ellebæk glæder sig til at blive en del af Silkeborg-Voel og forventer at flytte fra Ikast til Silkeborg i løbet af sommeren, når hun har afsluttet gymnasiet.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Silkeborg-Voel efter nogle gode år i FCM. Det virker som det helt rigtige for mig på nuværende tidspunkt, hvor jeg forventer at udvikle mig rigtig meget i den næste tid og selvfølgelig bidrage med noget godt på holdet, siger Louise Ellebæk.