Feel Good Camp handler om meget mere end glæden ved håndbold

Følgende er skrevet af Frederikke Dammark 

Vil du udvikle dig som håndboldspiller, blive en del af et enormt fællesskab og løbe ind i dine mange nye venner nærmest ligegyldigt, hvilken hal i landet du træder ind i? Så er Feel Good Camp lige noget for dig!   

For nu 18-årige Christian Krogh-Hansen, var det med sommerfugle i maven, at den dengang kommende U14 spiller for første gang drog mod Feel Good Camp på Fyn. Med sig havde han en enkelt håndboldkammerat fra Fjerritslev i Nordjylland. Selvom kendskabet til de andre deltagere var minimalt, var der ingen tvivl. De skulle afsted.

- Det var lidt en udfordring at tage af sted som lille knægt og kun kende én anden deltager. Men jeg fandt lynhurtigt ud af, man virkelig ikke skal være bekymret for at tage af sted, selvom man ikke rigtigt kender nogen. Der er så mange, som tager så godt imod dig fra første dag-  fortæller han.

For Feel Good Camp er mange ting. Det handler om den fælles glæde ved håndbold, men især om at knytte venskaber på tværs af årgange, køn og håndboldniveau. Filosofien på campen er, at man kun bliver en dygtigere håndboldspiller, hvis man også har det godt uden for banen. Forskellige morgenaktiviteter, aftenaktiviteter, møder i husene, et Award Show og gallafester, hvor håndboldtøjet udskiftes med fine kjoler og pæne skjorter, og hvor hallen for en aften omdannes til dansegulv, er med til at sikre dette. 

Christian spiller i dag på Aalborg Håndbolds U18 ligahold, og selvom sammenholdet, venskaberne og fællesskabsfølelsen er campens DNA, er fokusset på din udvikling som håndboldspiller stor.

- Jeg er altid kommet hjem med rigtig meget selvtillid på håndboldbanen efter sådan en uge. Der er hvert år rigtig dygtige trænere, som har været med til at gøre mig bedre, siger Christian.

Venskaber for livet

Får både Christian og vennen bliver Feel Good Camp en fast del af den lange sommerferie. Venskaberne og det fællesskab, der opstår i løbet af ugen, er en af grundene til, at sommerferien bliver lig med harpiks og Fyn for de to drenge.

- Du får virkelig venner for livet her. Det er dét, Feel Good Camp kan. Den skaber sammenhold og venskaber. Faktisk skal jeg til Grækenland på sommerferie med en af dem, jeg lærte at kende det første år, jeg var med, siger han.

Når Feel Good Camp for 10. gang løber af stablen til sommer, render man også ind i Christian. Han er blevet for gammel til selv at deltage, men sammen med resten af holdet bag Feel Good Camp er han nu med til at give alle de oplevelser, han selv har fået, videre.

- Jeg er på ingen måde klar til at give slip på det her fællesskab. Den her camp har betydet så meget for mig, og det vil jeg virkelig gerne være med til at give videre til andre.”

Så hvis du, ligesom Christian, også vil bruge uge 30 på Feel Good Camp, og være en del af et brag af en fest, når der fejres 10 års jubilæum, så klik dig ind på http://feelgoodcamp.dk/ og tilmeld dig!