Feel Good Camp - også i 2019

I år er det årgang 03-06, der kan blive "campister"

På Midtfyn ligger en efterskole som hver sommer i én uge er hjemsted for en utrolig håndboldfamilie. Feel Good Camp er (med næsten sikkerhed) den fedeste håndbold camp i verden. I år er det for piger og drenge i årgangene 2003-2006 og det bliver som altid en kanon god oplevelse for de deltagende.

Feel Good Camp er kendt for højt trænings niveau på både det fysiske felt og på håndboldbanen, samt god, nærende og varieret mad til de fysisk aktive børn. Og sidst men ikke mindst er Feel Good Camp kendt for sin helt igennem specielle stemning som emmer af glæde, sammenhold og venskaber for livet.

Ungerne ankommer søndag ved frokosttid i uge 30 og indkvarteres i huse med 4 værelser hvor i der sover 4 på hvert værelse. En stor del af denne uge, er de sammenhold og venskaber man knytter i huset og på tværs af turnerings- og træningshold. Børnene får i hvert hus tilknyttet to til tre huslærer som holder husmøder med sjove aktiviteter om eftermiddagen og siger godnat med historier, sang, lege og meget mere om aftenen.

I løbet af ugen træner børnene håndbold i to til tre træningspas om dagen i forskellige gruppe inddelinger, såsom alder og niveau, men også inddeling i spilposition bliver brugt, så yngre og ældre kan lære af at se hinanden i aktion. På denne måde forsøger campen at komme omkring alle aspekter i udviklingen af ungernes håndbold færdigheder. Derudover skal alle også igennem en fysisk træning hvori der er fokus på skadesforebyggende øvelser og at den fysiske træning er sjov og givende.

Udover håndbold træning er der i løbet af ugen efter træningspassene også det såkaldte Feel Good Mesterskab. Her bliver alle deltagere på tværs af alder og køn inddelt i turnerings hold. Disse hold har hver en til to af campens trænere tilknyttet som turneringstræner og holdene spiller så kampe mod hinanden. Først spilles der en mellemrunde og senere en finalerunde som sidst slutter med en kæmpe finaledag den sidste dag på campen. Her er forældrene også inviterede til grill, håndbold og hygge, inden de tager en træt og glad håndboldspiller med hjem om eftermiddagen.

På campen er det vigtigt at deltagerne får nok energi og køkkenet er fyldt med et dygtigt staff bestående af tidligere deltagere som bare ikke kan få nok af Feel Good Camp. De laver hver dag lækker og varieret mad til hvert af de tre hovedmåltider. Der bliver også serveret mellemmåltider hver formiddag og eftermiddag mellem træningspassene.

Ud over al denne håndbold og mad, er der på campen også fokus på at give børnene en uge fyldt med sjov og udfordring. Hver morgen inden morgenmaden er der forskellige morgenaktiviteter som kan være alt fra ”Tusind og ét skud” til ”Børne fødselsdag” og videre til ”step og dans” eller ”fri leg i svømmehallen”.

Der er også hver aften én eller flere aftenaktiviteter som kunne være casino-aften, ”anger-management”, musikquiz og Hawaii fest med musik, bålhygge, beachvolley og strandhåndbold.

Den sidste aften på campen afholdes der også den store Feel Good Galla hvor et kæmpe gallashow for deltagerne er lavet. Her er alle fint klædt på, der spises lækker 3-retters menu og årets Feel Good Priser uddeles.

 

Så hvis du selv er en håndboldglad pige eller dreng, eller forældre til sådan en, skal du helt sikkert læse mere om campen her www.feelgoodcamp.dk og tilmelde dig/dit barn til årets Camp hvor den bedste oplevelse der findes.  

Generation 24